פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים אני לא יודע למה.. אבל במשחקים כמעט בכולם.. לרוב בNFS החדש.. קאונטר סטרייק סורס ו-1.6 בקיצור לפעמים המשך נמרח.. יעני אני רואה תמונה של זיגזגים כאלה מרוחים והמחשב נתקע ולא מגיבזה קרה לי רק בקאונטר סטרייק [שניהם]ובNFS יש לי לאגים של 5 שניות ככב בהתחלה.. ואז זה מסתדרעכשיו אני לא מבין למהיש לי GFORCE 6800 ULTRAAMD ATLON 64BIT 3200אממ.. לא יודע למה זה קורה מישהו יכול לעזור...?
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים מחבר אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל איך זה יכול להיות?הרי זה הכרטיס הכי טוב בעולם \:
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים תבדוק אם אתה לא עובד עם מהירות גבוה מדי למסךהחלפתה מסך לבדוק שהבעיה לא ממנו?
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים אמרו פה כבר לעיל ואני אתמוך קרר את הכרטיס חזק הכרטיסים החדשים עצבניים ממש ופולטים חום יותר מתנור תסתדר לך הבעיה ברגע שתקרר כמעט בטוח
פורסם 2004 בדצמבר 721 שנים מחבר מה זה?וחוץ מזה אני ממש לא חושב שזו הבעיהבמחשב הקודם הטמפ' של הכרטיס שלי הייתה מאוד גבוהה ועדיין לא היו בעיות כאלהזה משהו אחר... לא יודע מה
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים תנסה לסרוק וירוסים \ תוכנות ריגול \ טרויאנים. בזמן שאתה משחק תבדוק אם יש תוכנות כבדות שרצות ברקע. תחליף מסך
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים תנסה לסרוק וירוסים \ תוכנות ריגול \ טרויאנים. בזמן שאתה משחק תבדוק אם יש תוכנות כבדות שרצות ברקע. תחליף מסך חבל שלא אמרת לו להחליף מחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.