עבור לתוכן

בעיה עם המיני דיסק..

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים...יש לי בעיה ואין לי את מי לשאול אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי...

יש לי מיני דיסק MZ-N505 ועד עכשיו הקלטתי שירים עם הOPEN MG והכל היה טוב ויפה, אבל לפני שבוע בערך התחילו לי בעיות. כשאני מקליט שירים עם התוכנה, היא כותבת שהיא מעבירה את השירים למיני דיסק, והיא באמת מעבירה, אבל כשאני מנסה לשמוע עם המיני דיסק לא שומעים כלום. יש את השירים על הדיסק אבל הוא פשוט לא מנגן אותם. ז"א שהוא כן הקליט אבל פשוט לא מנגן. ולפעמים הוא כן מנגן את ה5-6 שירים הראשונים ואת השאר לא. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה  :)

פורסם

שלום

קרא את חוקי הפורום ושנה את הכותרת שלך בהתאם

תודה

פורסם
  • מחבר

מצטער, אני חדש פה. איפה אפשר לקרוא את חוקי הפורום?

פורסם

את החוקים ניתן לקרוא לחץ כאן

החלק הרלוטני לגביך הוא

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

פורסם

תכתוב למעלה בחיפוש "OPEN MG" יש הרבה אנשים בעיות עם זה, כבר דיברו על זה בעבר...

פורסם

הבעיה הזו מוזרה למדי...

אני לא מכיר אותה למזלי אך כל מה שאני יכול להגיד זה:

1.תנסה מדיה אחרת.. אם קנית מדיה של MAXELL... תנסה אולי אחת של SONY... אבל קלוש הסיכוי שהמדיה דפוקה.. שווה לנסות אבל..

2.זה התחיל רק לאחרונה?.. אולי תנסה להתקין מחדש את ה SONIC STAGE?...

3.הכי טוב לצמצם את האפשרויות של מציאת התקלה זה תכלס ללכת לחבר שיש לו אותו סוג של מינידיסק.. ולקחת דיסק שלו ולשים בתוך המינידיסק שלך...

אם שומעים והכל טוב ויפה-....תנשום לרווחה-הבעיה היא לא במינידיסק אלא בתוכנה עצמה (שגם ככה מלאה בבאגים)

אם לשווא וגם לא שומעים- כנראה ויש תקלה במינידיסק עצמו!... (ביציאת האוזניות... במכניזם בפנים וכו'..)

מקווה שנתתי לך כיוון ... שוקי.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים