פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים תמיד זמן קצר לאחר פירמוט והתקנת ווינדוס אקספי תמידדדד אני עושה מתי שהו ריסטארט למחשב ואז מופיע לי הדבר הכי מעצבן בעולם!!! :pissed: מופיע לי הלחון הזה ריבוע עם תמונה כזאת של אופנוען או כל תמונה אחרת ואז אתה צריך ללחוץ עליה כדי להיכנס לווינדוס איך אני מבטל את זה קיבינימאט??!?!?!??! :s05: ??? :s05:
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר אני מפחד להסיר את ה-Admin שלא יקרה לי איזה משהו! אני לא כל כך מבין בזה...הנה תמונה מה אתה אומר להסיר את האדמין? ולמה זה נוצר פתאום בלי שום הודעה מוקדמת?
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אתה משאיר את האדמין (לא נראה לי שהוא יתן לך להסיר אותו בכלל) רק תוודא שאין לו סיסמא.או שתנסה ב"שנה את אופן הכניסה..." ששני האפשרויות יהיו מסומנות,קצת מבלבל אותי ה windows בעיברית.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים ותשנה את הכותרת שלך.אכן. אחרי 170+ הודעות הייתי מצפה שכבר תדע לתת כותרת נורמאלית לדיונים שלך.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר אתה יודע מה הבעיה? שאין לי ססמא והוא בכל זאת שואל אותי אני לוחץ לו אישור בלי ססמא... :pissed: :s05:
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אני מודע לבעייה הזאתי הרבה פעמים זה קורה מתי שנידפק משהו במערכת הפעלה תנסה לשנות את זה בלוח בקרה אם האפרות השניה חסומה יש לך פגם במערכת ואם לא אז תיתרגל למצב החדש חחח
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים CONTROL USERPASSWORDS2תרשום את זה ב run ואז תבחר איזה תיבה קטנה שיכנס אוטמטית
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר וויייייייי תודה לך אין אין אתה להיט אחי תודה!!!!!!! התעלומה ניפטרה סוף סוף אני יודע איך להיפטר מהחלון המרגיז הזה יהוווו תודההההה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.