עבור לתוכן

כמה ביקורות על סדרת X850 החדשה

Featured Replies

פורסם

תודה!

מה שמצחיק זה ש-ATI ממשיכה לעשות טעויות וה- X850 pro לדוגמה בפאר קריי על 1600X1200 4Xaa/8Xaf לא עוקף את ה- 6800GT שהוא "דור" אחד ישן יותר ועולה באותו המחיר.

והפער עוד גדל ללא פילטרים. בעיקרון הפער הזה די קטן 6-4 fps אבל ATI השיקה "דור" חדש של כרטיסים והי יכלה להשקיע קצת יותר בכרטיס שעולה באותו המחיר של הכרטיס המתחרה מהדור הקודם אבל מציג ביצועים יותר גבוהים או זהים לכרטיס מהדור החדש.

פורסם

זה לא דור חדש, זה סדרת כרטיסי הPCIE שלה, הR423 לא הולך להכנס ליצור המוני.

פורסם

כמה חברות שלחו לנו תמונות ברזולוציה גבוהה של הכרטיסים החדשים שלהם.

אם תרצו אני אעלה אותם לרת ואתן כאן לינק.

רק תגידו...

פורסם

גם כן סדרה חדשה יש בסה"כ עוד 20 מיליון פעולות גא' לשנייה ועוד כמה הרצים במהיריות מנוע...

אני חושב שPE 800 שלי עוד לא זקן בכלל...

פורסם

אף אחד לא אמר שה PE שלך זקן, אבל ATI רוצה לשרוד בשוק וכדי לשרוד צריך לחדש מדי פעם ועדיף כמה שיותר :xyxthumbs:

פורסם

תעלה תעלה את התמונות

פורסם

תעלה תמונות :yelclap:

פורסם

קודם כל,סתם בלבלתי ת'מוח הרי הוא זמין רק לPCI-E...:)

עכשיו אני יותר רגוע(מכירים ת'מצב הלא נעים הזה שקונים משהו ובידיוק יוצא משהו יותר טוב... >:()

בקיצור אני לא מעלה תמונות(הזדמנות לנסות ת'אולימפוס החדשה) כי עוד לא החלטתי לגבי ספק חדש(לחברה בפורום חומרה היקפית לוקח זמן לענות) והפלטפורמה הוכחית בואו נגיד לא הוציאה את כל מה שהכרטיס מסוגל לו...עכשיו צריך לשבת להורים על הוריד לשילוש חדש:D(נגמר לי הכסף aaarrrrrrggggggg)

פורסם

דן העלה את אלו שברזולוציה גבוהה.

הנה עוד שתיים. שימו לב שלGECUBE לא משתמשים בקירור שתופס שני חריצי PCI...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מה הסיכוי שה X800 הרגיל יצא בגירסאת AGP ???

פורסם

וואלה לפי מה שהבנתי זה רק כרטיסים שיצאו בגירסת PCIE חוץ מז למה את הצריך X800 רגיל AGP8X אם המחיר של X800PRO ירד בטוח!! וככה גם של 6800GT כדי לתת מחיר הוגן גם כן :xyxthumbs:

פורסם

אני מחכה לירידת מחירים ... לדעתי בארץ זה בקושי יתבטא

ראיתי שהX800 נמכר ב200$ שזה מחיר מצויין!! אני מת כבר להחליף את הכרטיס שלי והתקציב עומד על 1500 ככה שאני מוגבל

פורסם

מתי באמת המחירים של הדור הקודם (R9XXX) אמורים לרדת ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים