פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים קניתי אותו לפני 7 שניםזה SONY 200GS TRINTRONאני רציתי לדעת ,אם היום הוא נחשב מסך טוב?
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר פעם הוא היה שלי עכשיו הוא של אח שלילי יש MAG FD2אבל שאלתי סתם לדעת אם אפשר להשוות אותו למסכים החדשים כמו AOC
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים ראיתי אותו פעם, הוא אחלה מסך.אני לא מאמין שהוא יכול להתחרות במסכים חדשים תלוי איזה.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר זה סוני מקורי טרניטרון זה ממש סוני זה לא נגיד רשום SONY וזה בלי השפורפרת שלהם המסך הזה עלה לי פעם (כן יהיה קשה להאמין) 4000 וזה CRT האמ זה היה 17 הראשון שיצא וכנראה שהייתי פראיר שקניתי אותו אבל אני מאמין שהוא יוכל להתחרות עם HYUNDAI ועם AOC ואולי עם כמה דגמים חלשים של LG כי עדיין זה סוני
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר מה הרעיון של השאלה? נגיד לך שהוא עדיין טוב, ומה תעשה עם האינפורמציה הזאת?כלום.סתם מעניין אותי לדעת אם הוא שווה משהוכי אולי אני ירצה למכור אותוכמה אני יקבל עליו?
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים 300 , 350 שקל בלחץ , אולי 400 , אם תיפול על עולה חדש ממאדים שיהיה צריך מסך בהול , ואתה תהיה היחיד בכוכב שימכור מסך מחשב .בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.