עבור לתוכן

תקלה בלוח אם מסוג MSI 865

Featured Replies

פורסם

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימה

יש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה

א.רגיל PAL

ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר

ג. קואקסלית

היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי

אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו

רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד

חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה

אשמח אם מישהו יכול לעזור

בתודה מראש

פורסם

זה אך ורק windows

איזה ווינדוס יש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי WINXP PR SP2

הבעיה היתה גם עם SP1

פורסם

קראת את מה שרשמתי לך בפוסט שלך בנושא ב"אודיו" לגבי כך שכרטיס קול בלוח אם הזה די דפוק... תחפש בגוגל נראה שלהרבה אנשים יש בעיות איתו..

פורסם

אולי עידכון BIOS יעזור ?

פורסם

גם אני חושב כך... ;)

פורסם

דבר ראשון הוא ציין כבר שהוא עדכון את ה BIOS, דבר שני כפי שנראה מהפוסטים שהכרטיס קול של הלוח אם הזה פשוט דפוק, כדאי לקנות אחד אחר, דבר שלישי, איך עדכון BIOS קשור לכרטיס קול (גם אם הוא על הלוח אם..)..

פורסם

אחרי העידכון ביוס שעשיתי לEPOX שלי

הסאונד נשמע קצת יותר חלק (אבל זה NFORCE 2 .. )

פורסם

אולי זה לא יכול לתקן אבל עידכון ביוס תמיד יכול לשפר את ביצועי המערכת הריי אז למה אנחנו עושים זאת... :nixweiss:

פורסם

ביצועי מערכת ? בדר"כ עדכוני BIOS נועדו לתמוך ב CPU חדשים שלא התכוננו אליהם, או לסדר דברים כמו (סנסור לא מכוון, שינויי זרם חשמלי וכו') או התקני חומרה שלא בדקו אותם ביצור (כונני ZIP וכו')... לא נראה לי שלמשתמש הרגיל זה משפר משהו... אנחנו סתם עושים את זה לא לצורך רוב הזמן (אני הסתכלתי על ה CHANGELOG של העדכונים ללוח שלי, שום דבר שם לא עזר לי)...

פורסם

אבל איך אתה מסביר את זה שבונים לוח עם כרטיס קול מובנה פגום מה הם לא בודקים את זה לפני..? >:(

פורסם

איך אתה מסביר ש RIO שחררו את נגן המוזיקה CARBON עם בעיה (שניתנת לפתירה אומנם), של חיבור אוזניות עם בסיס מתכת ?

SHIT HAPPENS... הם בטח עשו בדיקה פשוטה של איזה דקה, ראו שעובד, אמרו יאללה נמשיך...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז ככה הלכתי לחנות והחליפו את הלוח אם ונחשו מה?

שוב יש עוד פעם את הבעיה

אז אני אלך שוב ואני אחכה שוב שבוע בלי מחשב ומה יהיה אז?

פורסם

לא הבנתי, החליפו את הלוח לאותו דגם כמו קודם ?!? או ששמו לך לוח אם אחר (דגם אחר, חברה אחרת) ?!?

פורסם
  • מחבר

לאותו לוח הם טענו שהיתה בעיה בלוח

קצר או משהו

נלך אליהם שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים