פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימהיש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PALב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכירג. קואקסליתהיציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיורק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומהאשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 521 שנים קראת את מה שרשמתי לך בפוסט שלך בנושא ב"אודיו" לגבי כך שכרטיס קול בלוח אם הזה די דפוק... תחפש בגוגל נראה שלהרבה אנשים יש בעיות איתו..
פורסם 2004 בדצמבר 621 שנים דבר ראשון הוא ציין כבר שהוא עדכון את ה BIOS, דבר שני כפי שנראה מהפוסטים שהכרטיס קול של הלוח אם הזה פשוט דפוק, כדאי לקנות אחד אחר, דבר שלישי, איך עדכון BIOS קשור לכרטיס קול (גם אם הוא על הלוח אם..)..
פורסם 2004 בדצמבר 621 שנים אחרי העידכון ביוס שעשיתי לEPOX שלי הסאונד נשמע קצת יותר חלק (אבל זה NFORCE 2 .. )
פורסם 2004 בדצמבר 721 שנים אולי זה לא יכול לתקן אבל עידכון ביוס תמיד יכול לשפר את ביצועי המערכת הריי אז למה אנחנו עושים זאת...
פורסם 2004 בדצמבר 721 שנים ביצועי מערכת ? בדר"כ עדכוני BIOS נועדו לתמוך ב CPU חדשים שלא התכוננו אליהם, או לסדר דברים כמו (סנסור לא מכוון, שינויי זרם חשמלי וכו') או התקני חומרה שלא בדקו אותם ביצור (כונני ZIP וכו')... לא נראה לי שלמשתמש הרגיל זה משפר משהו... אנחנו סתם עושים את זה לא לצורך רוב הזמן (אני הסתכלתי על ה CHANGELOG של העדכונים ללוח שלי, שום דבר שם לא עזר לי)...
פורסם 2004 בדצמבר 721 שנים אבל איך אתה מסביר את זה שבונים לוח עם כרטיס קול מובנה פגום מה הם לא בודקים את זה לפני..?
פורסם 2004 בדצמבר 721 שנים איך אתה מסביר ש RIO שחררו את נגן המוזיקה CARBON עם בעיה (שניתנת לפתירה אומנם), של חיבור אוזניות עם בסיס מתכת ?SHIT HAPPENS... הם בטח עשו בדיקה פשוטה של איזה דקה, ראו שעובד, אמרו יאללה נמשיך...
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים מחבר אז ככה הלכתי לחנות והחליפו את הלוח אם ונחשו מה?שוב יש עוד פעם את הבעיה אז אני אלך שוב ואני אחכה שוב שבוע בלי מחשב ומה יהיה אז?
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים לא הבנתי, החליפו את הלוח לאותו דגם כמו קודם ?!? או ששמו לך לוח אם אחר (דגם אחר, חברה אחרת) ?!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.