עבור לתוכן

דמו לבדיקת הFPS בCRYENGINE

Featured Replies

פורסם

לא שזה צריך להדאיג מישהו, עד שמשחקים יראו ככה יקח זמן, ואל תצפו מהכרטיסים של היום גם מהחזקים להפעיל אותם. כן 60fps על 1024 רחוק מלהיות בלתי שחיק, אבל תוסיפו לזה את שאר חלקי המשחק ותקבלו תוצאה דיי עגומה.

זה הבעיה אנחנו בשנת 2005 ואין לנו כרטיסים דיי חזקים שיכולים להריץ כאלו מנועים על 100-200 FPS ניראה לי בני האדם במאה הזאת דיי עלובים מבחינת שכל

מה הבעיה לייצר כרטיס חק מאוד במקום לשגע אותנו כל חודש על כרטיס שלא מביא שם חידושים מה שהחברות עושות שמים עליו מקרר או כמה ארטיקים עם קוביות קרח מגדילי מהיות שעון ויאללה יש לנו פה כרטיס במקום להוסיף עוד 80 צינורות עיבוד ו 50 מנועים ו 512 מגה זיכרון ויש כרטיס מושלם...אבל לא הם יסחבו אותנו הם שכחו שאנחנו בשנת 2005 הם מיתקדמים כאילו אנחנו ב 97 יש להם זמן הם לא חושבים על מהפך בתחום ומיתקדמים דיי לאט לדעתי הטכנולוגיה היום דיי עגומה...לעומת מה שדיברו שנת 2000 חלליות...

• תגובות 57
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואתה הדוגמה לכך שבני האדם טיפשים...

פורסם

ואתה הדוגמה לכך שבני האדם טיפשים...

מה הקשר DOGMA???

פורסם

דוגרי :P(זה מכוון למוסרי לא לדוגמה , יענו שמוסרי טיפש חסר שכל :P)

פורסם

מה הקשר DOGMA???

זה הבעיה אנחנו בשנת 2005 ואין לנו כרטיסים דיי חזקים שיכולים להריץ כאלו מנועים על 100-200 FPS ניראה לי בני האדם במאה הזאת דיי עלובים מבחינת שכל

מה הבעיה לייצר כרטיס חק מאוד במקום לשגע אותנו כל חודש על כרטיס שלא מביא שם חידושים מה שהחברות עושות שמים עליו מקרר או כמה ארטיקים עם קוביות קרח מגדילי מהיות שעון ויאללה יש לנו פה כרטיס במקום להוסיף עוד 80 צינורות עיבוד ו 50 מנועים ו 512 מגה זיכרון ויש כרטיס מושלם...אבל לא הם יסחבו אותנו הם שכחו שאנחנו בשנת 2005 הם מיתקדמים כאילו אנחנו ב 97 יש להם זמן הם לא חושבים על מהפך בתחום ומיתקדמים דיי לאט לדעתי הטכנולוגיה היום דיי עגומה...לעומת מה שדיברו שנת 2000 חלליות...

פורסם

שקנית את הכרטיס הכי יקר היום.. ומחר תוכל להשתמש בו כמעצור לדלת..

פורסם
  • מחבר

כסף.

זה מה שהם רוצים, אתה חושב שאיכפת להם בכלל מה הדעה שלך או של עוד 10000 כמוך?

הם רוצים להוציא ממך כמה שיותר כסף ואז מהכסף הזה הם מייצרים עוד כרטיסים בעלי "שיפור" כלשהו...

פורסם

שמע בכסף שלי(מזה שלי יענטו השגתי בחוואה משפחה מכרה סמים לאנשים) אעשה מה שאני רוצה גם אם היה לו קירור מזהב 24 קראט ו8 יהלומים ליופי על המאוורר שלא מוסיפים כלום הוא היה עולה 15 ההיתי קונה כי בא לי ושבא לי DUDA על משו אני חייב לקנות...מה איכפת לי זה לא שאני גווע מרעב עכשיו כי קניתי תכרטיס וואי אל תישאל אחי אני חייב תרומות...חחחחחחחחחח אתה אדיוט שכואב לך על הכסף של אחרים :lol: :lol: כסף תמיד יהיה אז מה עוד חודש חודשיים יצא כרטיס חדש כן אני ישים את ה ASUS שלי מעצור לדלת ויקנה חדש אבל אתה תירקב עם כרטיס מהדור הישן ותפנטז על כרטיסים כמו שלי :lol: ותגיד שלא ההיתה רוצה אחד כזה במחשב שלך... אתה שואל 8-9-10-ואפילו 100 פעם לפני שאתה קונה אני יש לי DUDA מרים טלפון ל(חיים)OMC ובשניה אחי מזמין כרטיס ב 6000-7000 ואפילו מחשב ב 17000 שקל ללא מקדמה ללא כלום אחי רק טלפון ו חיים תזמין לי !@#$%^&&..אחרי יומיים 3 הכטיס\מחשב אצלי וחיים מקבל מזומן.... :cool2: :cool2: :cool2:

פורסם

שמישהו יתן באן לאידיוט הזה כבר.

פורסם

דוגמא , איפה קראת על המנוע?

אם תוכל לתת לי קישור אני אשמח

פורסם
כסף תמיד יהיה

:kopfpatsch: זה היה החלק הכי מצחיק....תגיד בן כמה אתה?

דוגמה גם אותי מעניין לקרוא על המנוע, אם תוכל לתת איזה קישור, זה יהיה נחמד...

פורסם

ע"י לחיצה על "I" ניפתחת בצד בצד רשימה של כל מיני מידע

מישהו יכול להסביר מה כל אחד מהם ?

שניים אין צורך

FPS כמובן ידוע

פוליגונים (ניראה לי שככה רושמים את זה ) זה המשולשים שבונים את תמונה נכון ?!?

רוב הזמן זה סביב ה200K כמה יש בממוצע במישחק נורמלי של היום בוא נגיד FARCRY ו DOOM 3

והבנתי שבאנריל 3 הדמויות בילבד יהיו בנויות מכמה מאות אלפי משולשים נכון ?

פורסם

משולשים זה ורטקסים לא פוליגונים

פורסם

אז מה זה פוליגונים ?

ומה בקשר לשאר ?

רוב הזמן זה סביב ה-250K-200K כמה יש בממוצע במישחק נורמלי של היום בוא נגיד FARCRY ו DOOM 3

והבנתי שבאנריל 3 הדמויות בילבד יהיו בנויות מכמה מאות אלפי משולשים נכון ?

פורסם

לא נכון!

פוליגון זה כל מצולע עם 3 צלעות או יותר (משולשים ומעלה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים