עבור לתוכן

דמו לבדיקת הFPS בCRYENGINE

Featured Replies

• תגובות 57
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדמו הזה מכיל באנצ'מארק, אבל הוא גם מכיל דברים שלא תראה במשחקים עד סוף 2005 ככה שהוא לא משקף, זה דמו טכנ' הוא מציג את המקס שאפשר להוציא מהמנוע.

זה לא אמור לשקף את הביצועים שתראה במשחקים, אין חישובי Ai אין שימוש רציני במנוע פיסקלי, אבל יש גראפיקה כבדה כמו רוזאן אחרי שוד של משאית האגן דאז...

פורסם

הרצתי אותו והינה התוצאה... לא יודע אם זה סביר???????? :nixweiss: :nixweiss: :s05:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אם אתה מתכוון להפעיל משחקים בהגדרות האלה אז כנראה שזה די טוב - סביר.

פורסם
  • מחבר

אם X800XT מוציא 40FPS ממוצע אז אני לא רוצה לדעת כמה הFX5200 שלי מוציא(כמובן לא היה לי כח לחכות עד שזה יסיים אצלי)

פורסם

הקובץ הזה ממש לא רץ לי הוא טוען שיש בעיה בקובץ...או שהוא פגום... ???

פורסם

הרצתי אותו והינה התוצאה... לא יודע אם זה סביר???????? :nixweiss: :nixweiss: :s05:

נחמד אני מוציא 47 אבל המערכת שלי ממוהרת.

פורסם

אם X800XT מוציא 40FPS ממוצע אז אני לא רוצה לדעת כמה הFX5200 שלי מוציא(כמובן לא היה לי כח לחכות עד שזה יסיים אצלי)

לא נראה לי שה-FX 5200 יריץ את זה

פורסם

אני קיבלתי עם אותה רזולוציה ופילטר שינון * 4 את התוצאה הבאה : 33.37 FPS .

עם:

6800GT

AMD 3200

הכל על סטוק.

פורסם

ווווואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו :o :o :o :o :o :o :o

תיראו איזה שיפור התקנתי קטליסט 4.12 בטא !!!!!!!!!!! איזה הבדלים בין הדריברים של אסוס לבין ATI האורגינלים!!!תתקינו לכל אילו עם הATI!!!

התמונה הראשונה זה אחרי והשניה זה לפני הדריברים....פשששש ואני היתלהבתי מ OSD של אסוס :kopfpatsch::bash::screwy:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

יפה יפה..... הייתי מת לראות את זה אצלי ב20 FPS

ד"א הFX5200 מריץ את זה על 0.5 FPS ממוצע

פורסם

אני קיבלתי עם אותה רזולוציה ופילטר שינון * 4 את התוצאה הבאה : 33.37 FPS .

עם:

6800GT

AMD 3200

הכל על סטוק.

מה כבר מיוחד במנוע הזה ש ATI מקבלים יותר מ NVIDIA בבנצ' הזה????????????????רואים יפה והכל טוב אבל הוא ניראה  כמו דום 3 בדיוק עם הטקסטורות של האנשים והמקום מבתוך המבנה. אבל מבחוץ הוא ניראה כמ FC מבחינת הנוף...

פורסם

איפה יש אופצייה של בנצ'מרק ? :bash:

בOptions יש לי רק אופציות של גרפיקה ...

פורסם

איפה יש אופצייה של בנצ'מרק ?  :bash:

בOptions יש לי רק אופציות של גרפיקה ...

תיקנס לתיקיה יש שם קובץ Benchmark.BAT שמעלה לך את הבנצ' ותעלה תמונה אחי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים