פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים טוב אז ככה לא יודע למה נפל עלי כול היום המחשבה הזאת מה אני עושה עם המחשב... ככה הינה התמונה של המחשב שלי... טוב אז ככה.... מה שאני רוצה לעשות... זה איך שהוא למזג את המחשב עם השולחן.. חשבתי על זה.. לעשות חריצים בשוחן או אולי לעשות בשולחן איזה הגבהה כזה של משולש שיהיה טיפה שיפוע בשיפוע להכניס את סידירום והצורב כוננן דיסקטים + כפתור ריסט + הפעלה ולשים טפט חדש על השולחן שהכול יראה כאילו זה נבלע בתוך השולחן.... אני צריך עצות רעינות.. כול דבר שיכוללעזור לי.. המטרה העיקרית שלי שזהיתפוס כמה שפחות מקום ויהיה יפה... אם יש לכם רעיונות אחרות שאנייכול לעשות גם סבבה מחכה לתגובות.. תודה רבה לכולם...
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים רעיון נחמד מאוד רק תצטרך נגר בשביל לבנות את החריצים בשולן בהם היו הדיסיקם והכפתוריםפ וקופסא תוכל לבנות לבד מעץ ולשים אותה מאוחרי הושלחן בה היה הספק והלוח וכול השאר
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים מחבר האם יש אפשרות לקנות איפה שהוא מאריך לכול הכאבלים? גם של הספק וגם של ה כאבלים של הדאטה?
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים אתה יכול לבנות מארז חדש מעץ... (כמובן שתצתרך הרבה איורור, אבל אפשר להמציא משהו...)
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים מארז עץ, או מארז פרספקס אתה יכול להכניס אותו למגירה, או לבנות מגירה נוספת, רק תשים לב שאתה צריך איוורר מיוחד בשביל כל הדברים האלה. מאוורר אחד+אחד של הספק לא יספיק..
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר למה 600- 700 שקל?? את כול העץ יש לי...כול הכלי חיתוח יש לי..מאווררים יש לי 1 של ספק1 של מעבדעוד 1 על הבורד+ עוד 2 שיש לי במארז + עוד 2 שיש לי לא בשימוש שאני יחבר אותם שםעל מה כבר ילך לי כול כך הרבה כסף?
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר קיצור דברתי על זה אתמול פה.... הכנתי סקיצה נחמדה ביותר.. עכשיו יש לי כמה שאלות.. האם האוורוו שעשיתי הוא טוב? או צריך להוסיף משהוא? ואני צריך פתרון איך אני מעביר את כול המחברים של המסך רשת USB וכול אלו האם יש אפשרות לקנות כאבל מאריך או משהוא כזה? תודה.. ואם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע...
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים 300v? אולי התכוונת לוואטלמארז הזה יש פוטנציאל רב למודינג!ד"א כל הרעיון של כאילו להעביר את המחשב לשולחן לא כל כך פרקטי וזה יהיה מסורבל..וגם בקשר לכבלים רוב הסיכויים שהכבלים מאבדים מידע באורך מסויים..בעיקרון רעיון יפה מאוד!אני יחפש לך את הת'ראד של המחשב במגירת ארון..אולי זה יעזור לך בקשר לקשיים ובעיות של חום..
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים אוקי לאי דיעתי משהו כמו 30 שקל הכי הרבה על דבק זהו אולי עוד איזה 50 על כבלים מוארכים אבל אין יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.