עבור לתוכן

נגן MP3 מבוסס זכרון פנימי של 512 או 1 ג'יגה? מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נגן כזה

למי יש הצעות בטווח המחירים 500-1000 שח?

פורסם
  • מחבר

אלה הרגילים שיש לכל חלד שני בכיתה שלי

אין איזה נגן אחר בטווח מחירים הזה?

פורסם

אני לא ממליץ לך לקנות של חברה יקרה כמו IRIVER סתם בזבזני... תעשה לך את השיקולים...

פורסם

לך לך תקנה קריאייטיב 256 מגה ב-1000 שח שאין בו אפילו רדיו ואיכות הסאונד שלו שווה לתחת.

שני הנגנים מצויינים, לי יש ERGOTECH הוא מצויין!!!

פורסם

לך לך תקנה קריאייטיב 256 מגה ב-1000 שח שאין בו אפילו רדיו ואיכות הסאונד שלו שווה לתחת.

שני הנגנים מצויינים, לי יש ERGOTECH הוא מצויין!!!

זה בדיוק מה שניסיתי להסביר לו...

תבוא למפגש הפורום אני בטוח ש-BOSE בא ושיביא תנגן שלו תשמע תאיכות תאמין לי שהיא בסדר גמור....

פורסם
  • מחבר

אני לא דפוק לקנות רוצה אייריבר או קריאטיב בגלל המחיר

אבל אין משהו אחר חוץ מהרגילים שיש לכל אחד

ראיתי אחד בe-buy אבל הוא נגמר להם

יש לכם עוד הצעות?

http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=144

איך זה?

שווה הקטע של הרמקולים או לא?

פורסם

מצוין יש לי את ה128(קיבלתי חינם)

ועובד מצוין...

פורסם

היה לי אחד מהנגנים האלה שיש ל "כל אחד".

קניתי מנטאקשן, 256 מגה, הספק - הראל.

בהתחלה הופתעתי מהנגן ציפיתי למשהו די טרנטה בהתחשב במחיר (כ 270 ש"ח).

הוא התקלקל אחרי שלושה ימים, ובהראל אמרו שהם לא מייבאים אותם יותר בגלל בעיות. זיכו את כרטיס האשראי שלי וזהו. :nixweiss:

פורסם

אח שלי ,תשמע.

לי יש את הנגן הזה לחץ כאן ואני מרוצה עד השמיים

הוא משרת אותי כמו שצריך במשך שלושת החדשים האחרונים בכל יום שאני הולך לפסיכומטרי.

קצב אכילת הסוללה שלו דיי גבוה אבל 5 שעות לסוללת VARTA אחת שעולה 2ש"ח (סוללה אחת) זה דיי סבבה

ואני בטוח שאם הייתי משתמש הסוללה מאיכות יותר טובה הוא היה מחזיק הרבה יותר (קח בחשבון שהוא משתמש בסוללת AAA אחת ולא שתי סוללות כמו דיסקמן ולכן יותר חסכוני).

הוא מחזיק יפה, איכות הסאונד מצויינת (אם אתה בונה על אופצית הרדיו אז אל תצפה ליותר מדי, הרדיו בא באזניות ולכן ממש ממש לא משהו)

התפעול קל, בקיצור ,ביחס למחיר אין מה להגיד המכשיר הוא קניה מצויינת ויש אחריות לשנה אז אם יש בעיות פשוט מחליפים.

זה הכל אני ממליץ לא ללכת על החברות הגדולות כמו שכבר הוזכר פה קודם, אלא אם אתה רוצה ללכת על מבוסס HD ואז לך על החברות הגדולות בלבד! (אל תיגע בכל החיקויים).

בקיצור , ראיתי גם את זה לחץ כאן, את המכשיר אני לא מכיר, אבל פרוסאונד חברה מוכרת

והמחיר לא רע בכלל אז שווה לנסות  ;) .

** בקשר לשאלה שלך, הבנתי נכון 512, 1G מה עדיף ?? , או שהכוונה איזו חברה עדיף ? כי בשאלה האראשונה     --- עדיף מה שאתה מחפש ! --- (מה שמתאים לצרכים שלך).

בהצלחה  ;)

עריכה :**

Icebrake אין תגובה שלך פה בכלל ?, נעלמתי לשבוע ואתה נותן לפורום להדרדר ככה :lol:

שואלים שאלה כמו "מה עדיף 512 או 1G? " ואתה לא מגיב :D איפה החריפות איפה הלוחמנות ? :lol:

-- ;) --

פורסם

זה בגלל שנעלמת לשבוע.. נכנסתי לפאניקה ולא יכולתי להגיב.... מה גם לרוב אני נמנע מלהגיב על הנגנים הגנרים הקטנים האלו...

לפי דעתי עדיף להשקיע פי 2 כסף ולקבל פי 5 קיבולת (ב 1GB)...

http://www.pcconnection.com/ProductDetail?sku=5536744

128MB זכרון FLASH ב 1.95$..... 7 אגורות ל MB זכרון... החיים הטובים..

פורסם

תשמע לא לכולם יש "פי 2 כסף" יש כאלה שבקושי מגרדים אל החלקי 2 וגם להם מותר להינות.

חוץ מזה אני מזמין את הCREATIVE MICRO ועדיין קניתי לי נגן קטן כזה, הוא דיי נחמד ועושה את העבודה לפחות עד שאחיו הגדול יגיע

ואז הוא ילך לאחי הקטן ,הילד המטאלי :DJsmile: (מטאל , לא הסגנון שלי).

פורסם

לדעתי קח את 1G כי הוא גם ג'יגה וגם זול ובטח קראת מה אמרו לך אם יש בעיות הם בטח יזכו אותך או משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים