פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים טוב קניתי חומרה חדשה עקב תקלה במחשב ...הקבלים התפוקקו אז החלטתי לשדרג קצת ...albatron 6600 gt 128 agp asus p4p 800 seספק כוח 420 וולט כל זה והמחשב נורא איטי...וגם המיקרופון לא עובד...ובחנות הטכנאי אמר לי שלא צריך את הכרטיס רשת שלי כי יש כבר און בורד ..אבל עדיין אמרתי לו לשים את שלי ...מה אתם אומרים ???p4 2.0 mhz512 ddrמחשב די חדש...
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחשב איטי,פנטיום-1...נו באמת,איך אנחנו צריכים לדעת למה הוא איטי? קצת יותר פירוט יעזור.
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים התקנת את כל הדריוורים ? התקנת בכלל מערכת הפעלה מחדש ? החלפת לוח אם ללא התקנת דריוורים תואמים יכולה לגרום לאיטיות בלתי נסבלת .
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים תגדיר מה זה איטי,בקשר למיקרופון האם יש לך כרטיס קול או on board? תוודא (כמו שחברה שלי אומרת כל הזמן) שהכנסת אותו למקום הנכון בקשר לכרטיס רשת,אם המחשב שלך הוא המחשב היחידי שמתחבר לאינטרנט אז אתה לא צריך אותו,ה on board מספיק,אבל אין שום סיבה שהוא יהיה הגורם שמאיט לך את המחשב.
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחבר אוקיי....מצטער שלא פירטתי ...פירמטתי מחדש את המחשב...התקנתי דרייברים...לא מצאתי את הדיסק של הדרייבר של הלוח אם...אז לא התקנתי...כל החומרה מותקנת טוב..יכול להיות שהתקנתי דרייבר כבד לכרטיס מסך...התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן של nvidiaמערכת הפעלה win xp pro
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחבר כרטיס קול ac'97 לא און בורד...התקנתי את הדרייבר שלו אבל לקח לי שנה עד שמצאתי...
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים אוקיי,אז זו הסיבה,כנס לאתר של אסוס ותוריד את הדרייברים ללוח האם שלך (מודל מדוייק).
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחבר http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=P4P800יש ליasus p4p 800 Seמה אני מוריד מהלינק הזה ???יש שם deluxe...זה גם טוב בשבילי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.