פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים אלהן!!טוב ככה..קניתי את הכרטיס הזה לא מזמן...והבעיה היא שאני רואה על האריזה שלו שהוא תומך ב AGP x8 וכשאני מסתכל באפשאריות האלה של הכרטיס מסך....אני רואה שהוא תומך רק ב AGP x4....למה זה??? ואיך אני משנה את זה ??(עם אפשאר).ותודה לעוזרים.....
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים תבדוק באתר של ASUS על פי הדגם שלךאו שתכתוב פה את הדגם של הלוח אם ונבדוק בשבילך
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר הנה אלה הנתונים האידה 32.....Motherboard Properties Motherboard ID 06/18/2002-P4X266A-8233A-6A6LW00FC-0Motherboard Name VIARAMA U8568 (Pro)Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurstBus Width 64-bitReal Clock 110 MHz (QDR)Effective Clock 440 MHzBandwidth 3520 MB/sChipset Bus Properties Bus Type VIA V-LinkBus Width 8-bitMotherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP, 1 CNRRAM Slots 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMMIntegrated Devices AudioForm Factor ATXMotherboard Chipset P4X266A/EMotherboard Manufacturer Company Name VIARAMA, Inc.Product Information http://www.viarama.com/productsBIOS Download http://www.viarama.com/download*עריכה*אני יכול לשים על הלוח הזה זיכרון ddr?? יש לי עכשיו סלוט אחד של 256sdram ..ומה יקרה עם אני אכן יכול והם יעבוד ביחד??
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים תכנס לביוס, ותחפש שם AGP, אם אתה יכל לשנות ל 8X תשנה.תבדוק שיש לך X8 בADIA, זה אמרו להיות כתוב איפה שהוא.המידע שהבאת לא עוזר, והקישורים לא פועלים (לפחות לי בפיירפוקס).
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר כן באמת הקישורים לא עובדים.... אני פשוט התעקתי מהתוכנה ושמתי כאן.. ולכן הקישורים..... אמרו לי שעם אני ידעכן..את ה צ'יפסט של הלוח אם אז יהיה לי AGP x8....רק אני לא מצליח למצוא את החברה הזאת... תוכלו לעזור לי בבקשה למצוא את העדכון..של הלוח אם הזה????
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים באותו המקום באידה צריך להיות רשום גם הדגם של הלוח אם , תחפש ותביא פה ואז נוכל לעזור לך יותר...
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר מה הכונה הדגם.?? ואין עוד מקום..שמראה לי משו על הלוח אם..(אולי אני לא יודע לחפש טוב)....אולי אתה יכול להראות לי תמונה אצלך...איפה זה????
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר סליחה על הקפצה!.... אבל בבקשה תעזרו לי....למצוא את העדכון..של הלוח אם הזה...כי אני לא מוצא....
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים VIARAMA U8568 (Pro)ביוס ועידקוניםיש לך רק X4 כנראה.איפה כתוב לך שאתה צריך עדקון לX8?
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר אז זה אומר בעצם שגם עם אני יעשה עדכון וגם עם לא...זה לא יעזור... זה תמיד ישאר AGP x4?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.