פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים אז ככה...בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם לוח של גי'גה בייט 7N400Lודיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD SATA 7200RPM 8MB bufferאז טעות ראשונה שלי שהלוח לא תומך בSATA ואני ישנה ללוח תומךעכשיויש לי הארד דיסק של WD 40GB 7200RPM שאני רוצה להשתמש בו במחשב החדשהשאלה היאבמידה והHD החדש בחיבור של ה SATA איך אני מחבר את הHD הישן בתור HD משני?
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים כמו שהיית עושה בכל מקרה (ללוח יהיו גם חיבורי SATA וגם PATA).רק צריך בביוס שלו להגדיר מאיזה מהם אתה רוצה לבצע בוט (תבחר את ה SATA בהנחה ששם אתה מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה).
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים משהו נוסף:ישנה חשיבות גם לאיך אתה מג'מפר אותם.סידור הג'מפרים בצורה לא נכונה יכול להביא לירידה דרסטית בביצועים ולפעמים אף למצב בו המחשב לא יעלה.לאחרונה התקנתי כונן חדש והאתר של ווסטרן דיגיטל עוזר מאוד - www.wdc.comבהצלחה.
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחבר תודה על התגובותאני יסתכל באתר ויסדר את הבוט בביוסאבלשמעתי שיש בעיות בהתקנה של הsata בווינדוסחוץ מלהתקין את הדריוור בהתקנה של הווינדוס (ללחוץ f6 ולהתקין, זה לא אמור להיות מסובך?) יש עוד משהו שצריך לעשות בקשר לsata?
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים תוודא שהדרייברים של לוח האם שלך הם המעודכנים ביותר שהחברה הוציאה, כנ"ל לגבי הביוס.הענין עם התקנת SATA בווינדוס הוא שצריך להתקין את הדרייברים בנפרד כי המערכת לא יודעת לזהות לבד.התקנת הדרייבר היא די פשוטה ולא תהיה לך שום בעיה - תתקין אותו כמו שמתקינים כל תוכנה בווינדוס.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.