פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים מהי הדרך הטובה ביותר להפצת קובץ באימיול מלבד להגדיר אותו על מצב שיחרור? יש איזו שהיא דרך לקדם אנשים שרוצים להוריד קובץ מסוים בתור?
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים אתה יכול להוסיף מישהו לרשימת החברים שלך, ואז לתת לו Extra Slot (קליק ימני על השם שלו בלשונית של הודעות).זה יקדם אותו לראש התור וברגע שהוא יתחיל להוריד הוא לא יפסיק.
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחבר סבבה הפכתי אותו לחבר אבל איך אני משחרר לו סלוט?סבבה הצלחתי לא משנהלא משנה לי שאני לא מקבל על זה קרדיט
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים אין באימיול שום spyware אז תפסיק לדבר שטויות,וחברה אל תלחצו על לינקים מאנשים שאתם לא מכירים.
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים תסמן Try to transfer full chunks to all uploads באפשרויות(רוב הסיכויים שהוא מסומן כבר)תוריד את העדיפות upload של כל שאר הקבציםתן לחברים שלך שיפיצו אותו במחשבים שלהם
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים יש עוד תוכנות שמחפשות (ומוצאות) spyware חוץ מפסט פאטרול,כגון ad aware ו-spy bot s&d ששתיהן תוכנות מצויינותואני יכול להבטיח לך שהן לא מצאו שום דבר על המחשב שלי (שקשור לאימיול לפחות)מלבד זאת,מה התמונה הזאת אמורה להראות?רק רואים את התוכנה, לא רואים תוצאות של סריקה שאומרת שבאימיול יש spyware...ואגב,אם התוכנה לא חינמית במקורה, אסור לך לתת לינק אליה שכן זה לא חוקי ואנימציע לך להוריד אותו לפני שמנהל כלשהו יעשה זאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.