עבור לתוכן

חסר לי קובץ במחשב כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העכבר אז אני זוכר שהיה לי ניהול ובטוח יש את זה לכולם ואחרי כמה זמן זה פתאום השתנה לי לmanaga ואני לוחץ ואז הוא רושם אין אפשרות לאתר את [null] ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב אז אחרי זה עשיתי חיפוש ומצאתי ת'קובץ null ומצאתי אותו אז למה הוא רושם לי שהוא לא מוצא את זה?בכל מקרה אם משהו יוכל לשלוח לי ת'קובץ הזה מהמחשב שלו למחשב שלי אני ממש יודה לו ואז אני יראה אם זה עובד תודה רבה למי שיעזור לי באמת המשך יום טוב

פורסם

זה לא יעזור לך לפי מה שאתה מספר הווינדוס עם באגים פרמט וזהו.. :nixweiss:

פורסם

אתה יכול לנסות

Sfc /scannow and Chkdsk c: /f

תרשום אותם בRUN.

אתה תמיד יכול לחפש במרכז מידע של Microsoft.

אם הכל לא עוזר אל תפרמט תעשה Repair לWindows זה צריך לפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת בקשר ויינדוס repair זה לא מוחק כלום על הווינדוס שום דבר וכמה זהמן זה לוקח בדיוק?

פורסם

לך ל:"הוסף\הסר" (אני מסביר בעברית כי אין לי כוח לרשום באנגלית) ותמחוק את כל ה:hot fix שזה העדכונים שעשית

תעשה אתחול ותראה שהבעיה נפתרה.

עכשיו...

תוריד את כל העידכונים במיוחד את FRIME WORK מהאתר של בני-הבליעל (מייקרוסופט)

וואלה הבעיה אמורה להפתר

תהנה...

פורסם

"כנסו בבקשה" בכותרת לא עוזר לאף אחד, גם לא לך. קרא את חוקי הפורום ושנה את הכותרת שלך בבקשה.

הייתי מציע באמת לעשות repair ל-Windows - אתה פשוט עולה מהדיסק, בוחר באפשרות של "התקנה" ואז repair. זה לא מוחק כלום ולא פוגע בכלום. אחרי התיקון, תתקין את ה-SP האחרון ובתקווה הכל יסתדר.

ואם אני מבין נכון, Djx, אתה מציע לו להתקין את ה-.net framework? למה?! אין שום סיבה להתקין את זה אלא אם באמת יש לך תוכנה שצריכה את זה או שאתה מפתח ב-.net.

פורסם

לא הסברתי את עצמי נכון

אני שעשיתי עדכון למערכת שלי הורדתי את פריימוורקס

וזה עשה לי את אותו הבעיה פחות או יותר

אחרי שהיסרתי הכל והיתקנתי מחדש (הhotfix) הבעיה נפתרה

מבין...

זה מוזר כי גם לחבר קרה אותו הדבר

אני יודע שלא כל עדכון של בני-הכלבים (מייקרוסופט) עוזר

פורסם

נראה לי די מיותר לכנות אותם בשמות גנאי בכל הודעה שלך... אתה לא אוהב אותם? אני מקווה שלא התחתנת עם ביל גייטס. פשוט אל תשתמש בתוכנות שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים