פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים שלוםהודעה ראשונה שלי כאןבלה בלה בלההקיצרלפני זמן לא מועט קניתי כרטיס פיירוורדגם(לפחות ככה כתוב על הכרטיס) d72874gcשל חברת necהבעיה: התקנתי את הכרטיס...כן..בדקתי שהוא יושב טוב וחזק..והמחשב לא מזהה את הכרטיסלא קיבלתי דריבר ואני לא מוצא אחד בשום מקוםמה לעשות?
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים אין דרייברים לדברים האלו, אבל צריך WIN98SE ומעלה (אישית הייתי ממליץ כמובן על 2000/XP).אם המחשב ממש לא מגיב לכרטיס (לא עולה חלון של חומרה חדשה כשהוינדוס עולה) הייתי מעביר את הכרטיס לסלוט PCI אחר ומנסה שוב.
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחבר אין דרייברים לדברים האלו, אבל צריך WIN98SE ומעלה (אישית הייתי ממליץ כמובן על 2000/XP).אם המחשב ממש לא מגיב לכרטיס (לא עולה חלון של חומרה חדשה כשהוינדוס עולה) הייתי מעביר את הכרטיס לסלוט PCI אחר ומנסה שוב.בהנחה שגם זה לא עוזר?
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים אם XP לא זיהה את הכרטיס והקפיץ חלון של חומרה חדשה, גם לאחרי העברת הכרטיס סלוט, בהחלט ייתכן שהכרטיס לא תקין.
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים יש בביוס תחת תפריט PCI/PNP אופציה של reset configuration, תפעיל אותה ותראה אם זה עוזר.אם לא, תוציא את כל כרטיסי ה PCI האחרים ותראה אם אחד מהם מפריע (תזכור מאיפה הוצאת כל אחד!).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.