פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים גם אם התמזל מזלך אתה תוכל לעשות להם OC עד לאיזה 500MHZ דיי בקלות. ho hell the tccc chips
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים מחבר התזמונים של הסופרטאלנט הם 2-3-3-7תאמין או לאאז זה הכי מהיר שיש? והאם זה שווה משו בכלל ואמין?
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים הם מספקים אותי אבל לאוברקלוק הם לא משהוא206 ללא שינוי מתח מעל לזה צריך לשנות את המתח שהם יסחבו
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים זה הזכרון עם הצ'יפים tccc ??http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMmodule/UnbufferedDIMM/M368L6423ETM/M368L6423ETM.htm
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים הממממממממ ..למה סמסונג ?!רשום לך במפורש שמבחינת היחס של מחיר\תמורה ה PDP PATRIOT הכי טוב !(למרות ש .. לא היה שום איזכור לסמסונג בכתבה :-\)
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים מחבר הממממממממ ..למה סמסונג ?!רשום לך במפורש שמבחינת היחס של מחיר\תמורה ה PDP PATRIOT הכי טוב !(למרות ש .. לא היה שום איזכור לסמסונג בכתבה :-\)כרטיסי הפטריוט יקרים ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי בזיכרון גג 550 חוץ מזה שהPDP שאני רשמתי עליו בהודעה הראשונה שכן עולה בסביבות המחיר הזה הוא הliberty ולא הpatriot
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים מחבר טוב אני כרגע מתלבט בין הסמסונג עם CL 3 לבין הסופרטאלנט על CL 2... כאמור אני לא מתכנן אוברקלוק בקרוב ובעיקרון אין לי פה על מה להתלבט אם הסופרטאלנט יותר מהירים(ונראה לי עם קירור) אבל לא שמעתי עליהם או ביקורות עליהם ואני לא יודע כמה הם אמינים... מה אתם אומרים?
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים תשמע הם באמת יותר יקרים אבל הם מביאים הצדקה למחיר לפי הכתבה ..זה גם הפרש של 200 שקל ..אם אין לך את זה אז לך על הסמסונג או על ה a-data שהוכחו הזיכרונות טובים (רק לאחר אוברקלוק ושינוי תיזמונים!)
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים Geil, Micron, Kingston, Twinmos, Corsair, PDPעדיפים תמיד על סמסונג.מאיפה הבאת את זה?
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים אם אמרת שאתה לא רוצה אוברקלוק אני לא מבין למה לא החלטת כבר על הסופרטאלנט?הם התמורה הטובה למשתמש הביתי.תזמונים סבבהקירור.מה עוד?
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים מחבר אם אמרת שאתה לא רוצה אוברקלוק אני לא מבין למה לא החלטת כבר על הסופרטאלנט?הם התמורה הטובה למשתמש הביתי.צזמונים סבבהקירור.מה עוד?בטוח ללכת על התיזמונים הנמוכים ביותר?! סבבה מבחינתי אבל סתם ככה בא לך להביא לי אולי הערכה בכמה אחוזים הם מהירים מהסמסונג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.