פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים שלום לכולם!בסביבות החופש הגדול קנייתי אוזניות עם מיקרופון די טובות. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המיקרופון התחיל להשתגע ולא עבד כמו שצריך. הזזתי קצת את המגעים וזה הסתדר. בסוף התעצבנתי והמגעים נדפקו לגמרי, והם עוד לא נשלחו לתיקון. זמן קצר לאחר מכן קניתי עוד אוזניות כאלו, במחיר רב יותר, מחברה שונה לגמרי. אותה התקלה בדיוק קרתה לי, וכעת המקירופון מתפקד רק כשבא לו והמגעים בעייתים באוזניה השמאלית שמחוברת למיקרופון. רציתי לדעת האם זה בלאי מסוים של האוזניות, או האם הכרטיס קול שורף אותן? מה אפשר לעשות בנידון והאם (אם בכלל) אפשר לתקן את האוזניות?תודה רבה, זה ממש חשוב לי.
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים שמע אוזניות זה עסק מאוד עדין לא ניראה לי שאתה יכול לסדר את זה לבד בדרך כלל האוזניות שבאות עם המיקרופון נהרסות מהר כי הם בנויות בצורה מאוד עדינה וכל פעם מזיזים את המיקרופון שיהיה נוח ומתי שהוא הוא נהרס בקיצור אם אתה רוצה אוזניות טובות שישרדו לך למשך הרבה זמן המלצה שלי Sony הם חזקים מאוד בדברים האלה ולפי דעתי הם לא יהרסו כל כך מהר...
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים אכן לי יש אוזניות של סוני קצת לא נוחות אבל משהו בסט מחזיקיות הרבה זמן אבל לא מזמן קניתי בטוורראקורטס זוג חדש ב85 שקל של איזה חברה digital משהו טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.