עבור לתוכן

בעיה מוזרה באוזניות, בבקשה עזרו לי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בסביבות החופש הגדול קנייתי אוזניות עם מיקרופון די טובות. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המיקרופון התחיל להשתגע ולא עבד כמו שצריך. הזזתי קצת את המגעים וזה הסתדר. בסוף התעצבנתי והמגעים נדפקו לגמרי, והם עוד לא נשלחו לתיקון. זמן קצר לאחר מכן קניתי עוד אוזניות כאלו, במחיר רב יותר, מחברה שונה לגמרי. אותה התקלה בדיוק קרתה לי, וכעת המקירופון מתפקד רק כשבא לו והמגעים בעייתים באוזניה השמאלית שמחוברת למיקרופון. רציתי לדעת האם זה בלאי מסוים של האוזניות, או האם הכרטיס קול שורף אותן? מה אפשר לעשות בנידון והאם (אם בכלל) אפשר לתקן את האוזניות?

תודה רבה, זה ממש חשוב לי.

פורסם

שמע אוזניות זה עסק מאוד עדין לא ניראה לי שאתה יכול לסדר את זה לבד בדרך כלל האוזניות שבאות עם המיקרופון נהרסות מהר כי הם בנויות בצורה מאוד עדינה וכל פעם מזיזים את המיקרופון שיהיה נוח ומתי שהוא הוא נהרס בקיצור אם אתה רוצה אוזניות טובות שישרדו לך למשך הרבה זמן המלצה שלי Sony הם חזקים מאוד בדברים האלה ולפי דעתי הם לא יהרסו כל כך מהר...

פורסם

אכן לי יש אוזניות של סוני קצת לא נוחות אבל משהו בסט מחזיקיות הרבה זמן אבל לא מזמן קניתי בטוורראקורטס זוג חדש ב85 שקל של איזה חברה digital

משהו טוב :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים