עבור לתוכן

היום קניתי המערכת T5900 ויש לי בעיה! אני לא שומע בסנטר וברמקולים האחוריים!

Featured Replies

פורסם

שלום!!

היום קניתי המערכת T5900 ויש לי בעיה!! אני לא שומע בסנטר וברמקולים האחוריים באסה!!!

יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 24BIT חדש.. שתומך עד 7.1

נכנסתי ל SPEAKERS SETTINGS ובחרתי ב 5.1 לחצתי על NOISE והכל תקין אני שומע בכולן... כלומר כל החיבורים תקינים 1000% ולפי הצבעים

רק בבדיקה יש קול בכל רמקולים.. בוינדוז וכששומע שירים למשל אין קול חוץ מהסאב והקדמיים.... מה הבעיה?! מה אעשה?! HELP!!

sp1.JPG

sp2.JPG

פורסם

תן לי לנחש...

אולי כי השיר סטריאו?!

פורסם

תנסה לשנות את ההגדרול של ווינוס עצמו ל5.1

זה בלוח הבקרה תחת סאונד

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק אשנה? אתה יכול להסביר לי צעד צעד?

פורסם

אתה לא צריך לשנות בווינדוס.

בתמונה הראשונה שנתת, תלחץ על הריבוע שמימין לdeafult, שנקרא eax console.

בתוך זה תלך ל CMSS 3D ותבחר אחד מן השניים שמופיעים שם (מה שנשמע לך יותר טוב)

השיר כמו ש HOLY J אמר, הוא בסטריאו לכן אתה צריך להפעיל את הCMSS של קריאטיב (Creative Multi Speaker Surround)

זה אמור לפתור את הבעיה.

אגב, תתחדש :)

פורסם

אם אתה יכול גם תכתוב איזה מילה או שתיים על הרמקולים :)

MP3 תומך ב 2 לא ב 2.1 ... אבל לא משנה כי זה לא קשור לשאלה.. הוא רוצה לעשות פיצול קול UPMIX מ2 ל 5.1 (כפי שבוודאי אפשר לעשות בכל תוכנה).

פורסם

MP3 לא תומך בסראונד רק עד 2.1

פורסם
  • מחבר

אחי מה אני אגיד לך?!?! תוווווודהההההה רבה רבה לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך החזרת לי הכיף של המרקולים החדשים... שהן ממש פצצצצההההההה!! כן עכשיו ה 5 עובדים והקול פשוט איכותי לאללה!

שוב תודה לך:)

פורסם

אין בעד מה, תהנה... :hi:

אם אתה יכול גם תכתוב איזה מילה או שתיים על הרמקולים
פורסם
  • מחבר

קודם כל רוצה להבהיר.. שלפני שאסמן על מה שאמרת לי CMSS.. לא הייתי שומע גם AC3 שבסרטים... ורק אחרי שסימנתי אני שומע בכולן בצורה מלאה.

הרמקולים הם חבל"ז! מאוד חזקים והצליל ממש נקי.. למרות שהמרקולים נראים קטנים... שלא לדבר על הסאב שהוא חזק ועמוק.. וממש איכותי... לא שומעים רעשים וכל מיני דברים מעצבנים.. פשוט כיף לשמוע בהם.. נהייתי חולה שירים בגללם...

הם רק מאתמול אצלי... אז נראה ההתרשמות שלי עם הזמן...

פורסם

לפי דעתי ה CMSS עושה UPMIX מ MONO ו STEREO ל SORROUND.. (יכול להיות שאני טועה..), ככה שאם אתה לא שמעת AC3 בסרטים, משהו אחר לא מסודר, ואתה עכשיו שומע בעצם את הסרטים מ STEREO לכל הרמקולים... תבדוק שהמצב לא כך (כי אז אתה מעבד את האפקט של ה AC3)...

פורסם
לפי דעתי ה CMSS עושה UPMIX מ MONO ו STEREO ל SORROUND.. (יכול להיות שאני טועה..), ככה שאם אתה לא שמעת AC3 בסרטים, משהו אחר לא מסודר, ואתה עכשיו שומע בעצם את הסרטים מ STEREO לכל הרמקולים... תבדוק שהמצב לא כך (כי אז אתה מעבד את האפקט של ה AC3)...

http://eax.creative.com/advanceeax.asp  :מתוך

Creative Multi-Speaker Surround 3D (CMSS 3D)

Creative's Multi Speaker System 3D (CMSS 3D) technology is perfect for up-mixing stereo content such as CD, Wave, MP3, and WMA files into full, immersive multi-channel surround. The original CMSS deployed on Sound Blaster Live! and Audigy was designed to bring staid, static stereo content into the 5.1 realm. Exclusive to the Sound Blaster Audigy 2 ZS, CMSS 3D goes above and beyond that basic 3D up-mix technology and introduces a few new features.

Using sophisticated HRTFs and new processing algorithms, CMSS 3D makes more effective use of surround channels for music listening and movie playback. CMSS 3D technology is capable of up-mixing normal stereo music to up to 7.1 surround. Unlike other upmix technologies, the new CMSS algorithm does not simply replicate the center channel or use some frequencies of the audio to reproduce the signal in the up-mixed channels, which often ruins the listening experience. Instead, the new CMSS 3D algorithm places center channel signals like vocal and movie dialogue in the center channel, leaving the rest of the speakers to handle the realistic front and surround channel signals.

CMSS 3D also adds subtle reverberation to the up-mixed multi-channel audio, making it perfect for enhancing DVD movie playback to recreate the ambience of a movie theater.

The new CMSS 3D is also designed to better enhance low bit-rate MP3 compressed audio.

CMSS 3D also has the ability to better spatialize audio over a two speaker setup or a pair of headphones, giving you 3D spatialization effects.

פורסם
  • מחבר

אנגלית?!?! קצת בעיה :kopfpatsch:

אפשר קצת תירגום?

קיצר...לפני שסימנתי לא הייתי שומע אלא בקדמיים ובסאב גם AC3 וגם הכל... אחרי שסימנתי אני שומע בכל וגם AC3 .. זה תקין?? האם אאבד האפקט של AC3 או לא יודע מה?!

פורסם

מה שאמרתי שה CMSS לוקח רק את ה STEREO של ה AC3 (שהוא 5.1 ערוצים), ומפצל אותו לכל הרמקולים.. זאת אומרת שאתה לא שומע את ה SORROUND המקורי שהגיע עם הסרט, אלה יותר מריחה של 2 הרמקולים הקדמיים לשאר הרמקולים...

לגבי איך לסדר שה AC3 יעבוד עם כל הרמקולים ישירות.. אין לי מושג :)

פורסם
  • מחבר

למישו יש מושג? :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים