פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מחבר חמוד, יש לי מסך 15" בן 7 כמעט, מחברה מעפנה ולא מוכרת, נשפך עליו כוס קפה לפני כמה שנים, והוא עדיין עובד. חבר שלי קנה לפני כמה שנים מסך מאג טריניטרון משהו סוף הדרך (ללפני 5 שנים...) והוא התחיל לעשות לו בעיות בתצוגה אחרי שנתיים. אני לא רוצה שזה מה שיקרה לי.אגב, היום המסך זה אחד הרכיבים הזולים... מעבד היום עולה איזה 1200 ש"ח, ולוחות עולים בסביבות ה800, זיכרונות עולים גם באיזור ה1000 (ג'יגה איכותיים...)
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים מחבר כדי להחליט בצורה דמוקרטית על המסך שאני אקנה, פתחתי סקר! אם יש לכם הצעות אחרות, אני אוסיף אותם לאפשרויות (למי שחושב שזה אידיוטי- אני מסכים איתו... אתם לא חייבים להצביע... אני פשוט רוצה את המסך הכי משתלם, וזה יכול לעזור בהכרעה :-\) עריכה: מה ההבדל בין הסמסונג 793DF וה-793DF סילבר :s05: חוץ מהצבע... הוא עולה איזה 30 ש"ח יותר... אני לא אוהב את הצבע, אבל אם הוא יותר טוב אז אני אקח אותו (ואצבע אותו בבז' ) ומה ההבדל בין הDF לBM HELP
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר OK, היזדמנות אחרונה...מצאתי את הסמסונג 793DF ב700 ש"ח (שנתיים אחריות) ומחר אני רוצה להזמין אותו.כדאי?
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים OK, היזדמנות אחרונה...מצאתי את הסמסונג 793DF ב700 ש"ח (שנתיים אחריות) ומחר אני רוצה להזמין אותו.כדאי?באיזה מקום?יש ב KSP (אני אוהב לקנות שם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.