עבור לתוכן

צפצוף ארוך. הפסקה, צפצוף ארוך וכן הלאה וכן הלאה! תגידו לי שזה לא המעבד בבקשהההה!

Featured Replies

פורסם

יואו בטעות הפלתי אותו ואני ממש אבל ממש פוחד שזה המעבד... בבקשה תגידו לי שזה משהו אחר... בבקשה!

עריכה :

מרוב לחץ שכחתי לציין כי זה קורה בהפעלת המחשב ולא מופיע מסך.

פורסם

ממתי מפילים מחשב?

אגב,שנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית ההמצאת את תוכן הת'ארד..

פורסם

דווקא נשמע כמו בעיה של זיכרון...

אם יש לך את החוברת של הלוח אם - חפש אם כתוב משהו...

פורסם

לא הזכרת איזה לוח אם יש לך.

תקרא במנואל של הלוח אם שלך, צריך להיות רשום שם מה זה כל צפצוף וצפצוף

פורסם
  • מחבר

פיי איזה ה' טוב יש לנוו... אוהב אותו!!!

כל המחשב ששוקל 11 קילו או יותר, נפל לי הצידה ולאחר שהרמתי אותו וניסיתי להדליק את המחשב, הכול עבד טוב אבל המחשב אמר לי לבדוק את ההגדרות.

בדקתי והכול עובד טוב ויפה! עכשיו נעזוב תמחשב הנייד ונעבור למחשב עם המקלדת הנורמאלית.

תודה לכולכם.

ד"א, עדיין אשמח לדעת על  מה היו הציפצופים.

יש לי לוח של אביט - מאקס 3

תודה לכם.

פורסם

תבדוק בחוברת של הלוח.

אחד מהחלקים לא ישב טוב במקום...

ותנסה לא להפיל את המחשב כל כך הרבה על הרצפה :silly:

פורסם
  • מחבר

אין.. אני חייב להרוס הכול! כבר הרסתי את החיישנים של הלוח אם, מקומות שמבריגים בהם ברגים [שחקתי אותם] שרטתי את הצד של המארז, שברתי פין של המסנן אוויר, הרסתי מאווררים [כל מאוורר 100 שקל והרסתי את שניהם ועוד מאוורר של הלוח אם ושל הקירור הישן של כרטיס המסך] ואלה רק חלק מהדברים... ולא משעמם לי בחיים שאני פותח כול דקה את המחשב ורק פתחתי את המחשב משהו כמו 6 פעמים מאז שקיבלתי אותו [לנקות, מאווררים חדשים, סידירום חדש, קירורים חדשים וכדומה...] שזה היה לפני משהו כמו 9 חודשים...

בכל מקרה, אני שמח שלא קרה כלום למעבד כי אין לי כוח וזמן ללכת להחליף וכל השטויות האלה.

אני אברר בחוברת ותודה לכולכם על העזרה.

פורסם

ציפצופים ארוכים במרווחים זהים זה ציפצוף של בעיית זיכרון.

פורסם

תוציא את הכל מהלוח ותחזיר בחזרה.

תקווה שפשוט משהו השתחרר מהסלוט שלו.

פורסם

בפעם האחרונה שפרקתי את המחשב והרכבתי אותו שוב -בטעות,ללא זכרון :o- עם הABIT IC7 MAX3 הוא התחיל לצפצף בדיוק כמו שתארת.

פורסם

אחי שלא ילחיצו אותך.... לי היה את זה ועשיתי CLEAR לCMOS והכל הסתדר אבל אצלי זאת הייתה תקלה באוברקלוק ולא הפלתיאת המחשב.. בעקרון זה באמת נשמעת בעיה עם הזכרון ולא עם המעבד תבדוק אם הזכרון שלך עובד על מחשב אחר ותכתוב פה...

פורסם

לאחר הרבה נסיונות בעברי אני יכול לאשר במאת האחוזים שזהו הזיכרון שלא יושב טוב בסלוט :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים