עבור לתוכן

בעיה חמורה ברמקולים עזרה בבקשה...

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה: יש לי זוג רמקולים שקיבלתי עם המחשב שקניתי אותו לפני 3 וחצי שנים בערך... אחרי משו כמו חצי שנה הפסיק לעבוד הרמקול הימני ורק השמאלי שמחובר למחשב לחשמל עובד... הרמקולים עלו בזמנו משו כמו 500 שקל וקיבלתי אותם במתנה לכן גם לא היה לי ביטוח או משו שאני אבדוק וינסה לתקן... אני לא יודע כמה וואט הם ומה שם הדגם שלהם או מאיזה חברה הם כי זה לא רשום בשום מקום על הרמקול גם לא בפנים. בכל אופן חשבתי שהוא התפוצץ ולכן הוא לא עובד, אך היום במקרה הייתי צריך מעגל חשמלי שכולל נגד ורמקול, אמרתי לעצמי, טוב נו בוא נפתח את הרמקול ונקח ממנו, גם ככה הוא לא עובד... פתחתי וראיתי שהוא לא מפוצץ... בדקתי את הרמקולים עם הדיסקמן- והופ! פתאום יש חיים בפנים- הוא עובד!!! בדקתי אותם עם כמה מכשירים אחרים ועם כולם שניהם עבדו באותה עוצמה והכל כמו שצריך... ואז שחברתי בחזרה למחשב שוב הימני לא עובד... כל ההגדרות בסדר בדקתי שהאיזון הוא לשני הרמקולים והכל אבל עדיין הימני לא עובד עם המחשב... וזהו. עכשיו אולי מישו יודע מה הבעיה ויש לא עצה איך לפתור אותה... ככה אני לא יצטרך לקנות רמקולים למחשב החדש שאני עומד לקנות וחוץ מזה ששמעתי את שני הרמקולים ביחד היה להם סאונד מדהים...

למישו יש רעיון?

תודה. :)

פורסם

זה נראה כמו בעייה בחיבור של הכרטיס קול... תנסה לסובב את החיבור בזמן שאתה משמיע משהו ברמקולים... אולי תמצא איזה נקודה שבה החיבור יותר טוב...

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לחיבור של הרמקולים לכרטיס קול אז זה לא עוזר... =(

עוד רעיונות מישו!?

פורסם

ניסית לבדוק רמקולים אחרים או אוזניות?

פורסם
  • מחבר

ממממ לא חשבתי על זה

טוב בדקתי עם אוזניות אין לי עוד רמקולים... בכל אופן זה דומה גם באוזניות רק צד אחד פועל... מה זה אומר?... עכשיו שאני יודע שהבעיה היא כנראה לא ברמקולים...

פורסם

אם אתה מבין באליקרוניקה אתה יכול לנסות ולסדר את החיבור של הכרטיס קול... אם לא אז תשיג כרטיס חדש :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול מובנה בלוח... ואני מבין קצת

השאלה היא מה בדיוק צריך לסדר את החיבור ליציאה של הרמקולים או משו אחר\?

פורסם

אז זהו, שצריך לבדוק... אולי השתחרראיזה חוט או שהחיבור של הרמקול השני (יש שני חיבורים שמובנים בתוך היציאה...) זז.... ריך לבדוק מה קרה... רק זה באסה שזה כרטיס OB... לא יהיי לך נוח לעבוד, ויש סיכוי שאתה תפגע עוד יותר בלוח...

בהלחה :)

פורסם

לי נראה יותר שהבעיה ב MIXER של ה WINDOWS.. תלחץ ותבדוק של ה BALANCE למעלה נמצאים למעלה ולא בצד.. תנסה להתקין מחדש את הדריבר של הכרטיס קול.. תנסה לנגן CD-AUDIO אנלוגית מהמכשיר לנגן, רק אחרי כל זה תנסה שטויות אחרות... (אם יש לך אחריות על הלוח אם עדיף להחליף)...

פורסם

אנא דאג לשנות את הכותרת של הנושא בהתאם לחוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים