עבור לתוכן

לוח אם הכי טוב לאטלון XP עד 550 ש"ח

Featured Replies

פורסם

טוב אז מהו הלוח הכי משתלם וטוב שאני יכול למצוא עד 550 שקל למעבד athlon XP 2600+ barton

אני לא מתכוון לעשות OC אז שזה לא יהיה פאקטור להחלטתכם

אגב אמרו לי שהכי טוב במחיר הזה הוא הabit nf7-SL מה אתם אומרים? אין יותר טוב?

פורסם

ABIT NF7-SL V2.0

הבחירה הכי טובה מכל הבחינות

פורסם

החלטה טובה.

פורסם
  • מחבר

מממ אולי עוד חוות דעת...

בוא נגיד לפחות דבר כזה: על איזה לוחות אחרים עד המחיר הזה אתם ממליצים?

פורסם

יש גם את ה8RDA3+ של Epox, שני הלוחות האלו מצויינים.

פורסם
  • מחבר

מי מהם טוב יותר?

פורסם

לדעתי האיפוקס טוב יותר

אבל אתה מקבל סאונדסטורם על האביט

קח את האביט לוח פיצוץ

פורסם

למה אתה מפחד מקצת אוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

מה לעשות אני מפחד וגם אין לי זמן או עצבים להתעסק בזה...

פורסם

לדעתי האיפוקס טוב יותר

אבל אתה מקבל סאונדסטורם על האביט

קח את האביט לוח פיצוץ

אתה סותר את עצמך, שמת לב?

לאיפוקס יש רק חסרונות לעומת האביט:

כרטיס קול C-Media

לוח שנותן אפילו OverVoltage בגלל זה באים ומספרים בפורום שעושים OC מבלי לעלות מתח ובעצם הלוח נותן מתח גבוה מהדיפולט.

לעומת זאת האביט כולל SOUND STORM לעומת האיפוקס והמתחים שלו יותר יותר נורמאלים, יש טיפה UnderVoltage וזה עדיף על OverVoltage

בנוסף לכל, אם יהיה לך ראש לOC בעתיד באביט הוא אחד הלוחות הכי טובים למטרה זו אחרי הDFI LanParty NFII שעולה כיפליים..

פורסם

כמו שבני(subx התותח) כתב מעליי- אם אתה מחפש אוברקלוק- לך על אביט בעיניים עצומות.

אבל-אני לא מסכים עם הטענה שהאביט טוב בהכל.

אני מדבר עם המנהל של חנות נועה למשל- הוא סיפר לי שאחוז ההחזרות ללוחות אביט הוא הגבוה ביותר,

ושבאיפוקס כמעט אין החזרות.

גם התפריטים באיפוקס נוחים יותר(לי לפחות, יצא לי לעבוד עם שניהם) ומקלים עם משתמשים מתחילים.

תחשבו על זה- אם זה היה כל-כך שחור ולבן- כולם היו קונים רק אביט.

מה עוד שהמחיר של האיפוקס בד"כ גבוה יותר- לא הגיוני שהוא כל-כך גרוע.

שניהם יהיו לדעתי בחירה מעולה...

פורסם

דבר אחד: בגלל שNF7 זה לוח מעולה ולאוברקלוקרים בלבד אז אנשים פשוט "מתעסקים" עם הלוח

זה לוח שיש לו המון מדריכים למודים ואפשרויות כיול מה שלא עושים בשביל האפוקס

אם עושים אותם שימושים עם האיפוקס והאביט ברור שהאביט הוא המועדף

איפוקס זה גם לוח טוב אבל לא משתלם זה כמו שמשלמים על אסוס לדוגמא.

פורסם

הלוח רק לאוברקלוקרים? ממש לא..

הוא לוח אפילו למי שלא עושה OC והוא מעולה ביחס למחיר, יש בו סאונדסטורם, פיירוויר והוא מתאים לכל אחד

פורסם

זה שלוחות אביט מגיעים לשיאים יותר גדולים מהאיפוקס , בזה אני מסכים , אבל בואו נגיד ולאיפוקס היו מודים וכל מיני שטויות , גם האיפוקסים היו מגיעים רחוק , תאמינו לי... , רק שאין מודים ושטויות(לבינתיים) , מה שכן , שני הלוחות שלי עברו את ה230באס עם הביוס המקורי המעודכן והם יציבים לגמרי , ועוד משהו , ב8RDA3+ REV 3.X מקבלים בכלל ALC655 של רילטק שבאיכותו הרבה יותר טוב מהCMEDIA ומשתווה לסאונדסטורם(ועוד פעם , באיכותו , לא בביצועיו)

במקרה שלי , אביט היה עדיף לי כי אני אוברקלוקר ואני רוצה באסים גבוהים בעיקר(לא ש235 זה לא מכובד :o)

פורסם

גם אני דיברתי עם מנהל נועה והוא המליץ על איפוקס יותר

לאחר קריאות כאלה ואחרות האיפוקס מבחינת אוברקלוק יציב, ויש עליו פיצרים נחמדים כגון כבלים עגולים היטסינק טוב לגשרים.

בכול מקרה האביט יותר נפוץ, מגיע עם סאונדסטורם, גם הוא מעולה לאוברקלוק,והוא גם אדום שזה נחמד יותר לעיניים, תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים