פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים יש לי בעיה עם הדפדפן FF כשאני נכנס לאתרים כמו ואללה ואו שיש שם כל מיני סירטונים כאלה הוא לא מציג אותםאו בכל מיני משחקי רשת כאלה שהוא לא טועןאם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי איזה קובץ שמתקן את זה אודה לותודה
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים זה גם לא עוזראני לא יכל להפעיל סרטים בחל מהאתרים שמשתמשים ב"ריאל פלייר" הוא אומר שחסר התקן אז אני מוריד את ההתקן (שהוא הרייל פלייר) מתקין אותו וזה לא עוזר הFF עדין אומר שאין לי את ההתקן. 11111 זה מה שיש לך?
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים הוא לא מדבר על סרטוני כאלה לדעתיאם לא עובד קדאי להוריד את התוספת בשם IEVIEWלחץ כאןאם זה לא יפתור את הבעיה שום דבר לא
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים מחבר לא עוזר לפי דעתי זה בעיה של הדפדפן להפעיל java אם אני לא טועהמישהו יכול להביא לי לינק או אתר שלהם תודהלא אחי אין לי בעיה של ריל פלייר
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים נסה את זה:בFF - כנס ל Toolsעכשיו Optionsמכאן Downloadsועכשיו בסעיף File Types תראה איזה תוכנה מקושרת עם הקבצים שאתה מנסה להריץ.אתה יכול לשנות את התוכנה שמריצה כל קובץ וגם לראות אילו פלאג אינים יש במחשב שהפיירפוקס מזהה.תגיד לי אם זה עזר או שננסה גישה אחרת.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.