פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים אני מחפש לשדרג את המחשב שלי למערכת חזקה למשחקים.אני מחפש רק שלושה חלקים שזה הלוח אם , מעבד וזכרון ,לגבי כרטיס מסך יש לי ati 9800pro ביררתי קצת בחנויות והמליצו לי על לוח אם של asus p4800se מעבד של intel p4 3giga 1m 800fsbזכרון שני יחידות של 256 DDR .ההצעה נעה פחות או יותר בין 2100- 2600עכשיו השאלה שלי היא קודם כל אלו מפרטים של מחשב חזק ?שנית , מה לגבי ה ATHLON 64BIT ? באחת החנויות אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על זה מאחר וזה מוצר חדש בשוק ועדיין לא ידוע מה הבעיות שלזה.שלישית , במידה ומה שנאמר לי זה שטויות , האם ה athlon 64bit הוא מחשב חזק למשחקים ובמה אני ירגיש הבדלים בין ה אינטל לבינו ?תודה רבה מראש,
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים כל אלה שאומרים שהAMD 64 ביט לא כדאי כי זה טכנולוגיה חדשה זה הכל זיוני שכל.דבר ראשון הפרסקוטים לא כאלה יותר ישנים ודבר שני יצאו כבר המון ספטנגים לAMD 64 ביט ואפילו לראשון לא היו בעיות (אהם לפרסקוט עדיין יש אהם)הAMD 64 יותר חזק קצת למשחקים, אם תרגיש את זה אני לא ממש יודע אבל הוא כן יתן לך יותר פריימים ויעבוד יותר טוב במשחקים.לך על סוקט 939 ל64 ביט ויהיה לך אחלה מחשב (גם 754 יהיה מצוין אבל זה סוקט בלי יותר מדי עתיד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.