פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים מה אתה מנסה להגיד?המחשב שלך בסטוק.. לא שינית תיזמונים, לא נגעת בOC, לא עשית כלום!מה אתה רוצה, שנגיד לך כמה המחשב שלך חזק?מחשב מבוסס AMD 64 היה יותר טוב בגלל שלא היית מוציא כמויות אין סופיות של כסף על DDR2 שלא נותן ביצועים עדיפים על DDR
פורסם 2004 בנובמבר 3021 שנים חבל שלקחת זכרון בסטיק אחד המעבד לא מנוצל עד הסוף ככהמחשב מבוסס AMD 64 היה יותר טוב בגלל שלא היית מוציא כמויות אין סופיות של כסף על DDR2 שלא נותן ביצועים עדיפים על DDRיש לוחות ל775 התומכים בDDR1עריכה : כבר ראיתי רק אמרתי שיש גם לוחות ל775 אם תמיכה בDDR1 כי לפי מה שאמרת זה נשמע כאילו יש תמיכה רק בDDR2 ב775
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים לא יודע חחח שהכל בסדר ואני ישמח... ;D מה אתה מטרוף מטרוף על כל הראש?! עבדו עליך!! אינטל עבדו עליך ב0.005 ג'יגה ! חוצפה! אני הייתי מביא חבורה של ערסים שישרפו תמפעל של אינטל. ושמישהו יביא לי לינק לתוכנה הזאת (בבקשה :-\) BOSE
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחBose הרגתה אותי אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחוהולי ג'יי יש לי קירור של אינטל והוא ממש גרוע כשאני מדליק תמחשב שלי הטמפ' של המעבד היא 60ואחרי שעה שעתיים הטמפ' 260!!! :-\
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים WTF? 260?!המעבד שלך לא אמור לשרוד בכזה חום ליותר מכמה שניות...קנית מחשב בכזה סכום גדול, קנה לו קירור נורמלי בסביבות ה200-300 שקל שישמור עליו בריא
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים מחבר ניגמר הכסף ואני מחפש גוף קירור שיתאים ויהיה מספיק מועיל לסוקט 775 אני לא מוצא משהו רציני ואני גם לא יודע איך לנקות את החומר הטרמי..
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים לנקות חומר טרמי זה בעיה?אם אתה מפחד אז פשוט קח צמר גפן ואלכוהול ותתחיל לנקות.לאינטל יש לוחית אלומיניום על המעבדים אז כל עוד אתה מנקה רק את הצד העליון שלו אין לך ביותר מדי מה לפגוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.