עבור לתוכן

סדר התקנת הדרייברים

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין?

ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?

פורסם

הדרייבר הראשון שצריך להתקין הוא של הציפסט ,ואחרי זה האחרים לא משנה באיזה סדר

ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?

לא חושב שזה משנה אבל לדעתי עדיף לפני

פורסם

תתחיל עם כל העדכונים למערכת ההפעלה (כל דבר מבית מייקרוספוט).

אח"כ כל ההתקנים ללוח האם.

ומשם ע"פ ה- א.... ב...

:lol:

פורסם

אני דווקא מתחיל בדריברים הבסיסיים, מה שהמחשב לא זיהה ואחר כך את התקנת התוכנות האחרות..

פורסם

אני ממליץ שעד שאתה לא מתקין ומייצב את המערכת אל תתקין אביזרים לא מזוהים וכאלה (סעיקר כאלה מיציאת USB).

לפעמים יוצר התנגשויות לאחר מכן.

פשוט נתק, לאחר ההתקנה כפי שציינתי קודם חבר אותם ופעל.

פורסם

הדרייבר הראשון שצריך להתקין הוא של הציפסט ,ואחרי זה האחרים לא משנה באיזה סדר

אני פעם אחת התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט וזה עשה פול בעיות ( 875P)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

את הדריקאט איקס 9 אני יכול להתקין לפני לוח האם? או שעדיף לי אחרי? ואת הSP2 להתקין בסוף בסוף אחרי התקנת כל הדרייברים או גם לפני הלוח אם?

פורסם

מה????

אני לפני כמה זמן פרמטתי את המחשב ואחר כך בהתקנת ווינדוס(98) התקנתי כרטיס קול שעל הלח אם כ.מסך כ. רשת וזהו

בעיקרון

אחר כך התקנתיאת כל שאר הדברים כמו דיירקט win zip וכד'

זה בסדר מה שעשיתי????כי לפי מה שקראתי כאן צריך להתקין ציפסט ואת הלוח אם?????

פורסם
  • מחבר

אה ועוד שאלה בקשר לSP2.. יש לי כרטיס רשת שמתחבר לUSB וכדי להוריד את הSP2 אני צריך להיות מחובר לאנטרנט והבנתי ממכם שאם אני אכניס את הכרטיס רשת לUSB יכולות להיווצר התנגשויות , אז השאלה מתי להתקין את הSP2?

בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לגרום בעיות למחשב ויש לי כבר סלט בראש..

פורסם

רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין?

ברור שעדיף קודם להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט כי אחר כך אם תנסה להתקין דברים אחרים יכולות להיווצר בעיות...

ויכול להיות גם שהמחשב לא יעבוד כראוי.

לאחר התקנת הדריברים של הצ'יפסט אתה יכול להתקין מה שאתה רוצה ובאיזה סדר שאתה רוצה!

פורסם

לפי דעתי תתקין את הדרייברים של הצ'יפסט, אחר כך תתחבר לאינטרנט תתקין SP2 ואז את כל השאר..

פורסם

מה????

אני לפני כמה זמן פרמטתי את המחשב ואחר כך בהתקנת ווינדוס(98) התקנתי  כרטיס קול שעל הלח אם כ.מסך כ. רשת וזהו

בעיקרון

אחר כך התקנתיאת כל שאר הדברים כמו דיירקט win zip וכד'

זה בסדר מה שעשיתי????כי לפי מה שקראתי כאן צריך להתקין ציפסט ואת הלוח אם?????

אחים שלי שכחתם לענות לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים