עבור לתוכן

איפה אפשר (אם בכלל) לקנות את הצמיד של ארמסטרונג בארץ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם מדברים שטויות בטירוף

90 אחוז מהאנשים לא תורמים סתם לאגודות וכאלה

ועם הם רואים רעיון שזה גם צמיד מגניב וזה גם מגיע לאגודה למלחמה בסרטן העולמית

אז למה לא?!!

ועוד נמכרו 50 מיליון * 1 דולר לפי חישוב מהיר שלי

50 מיליון דולר

הרבה מאוד כסף!!!!!!

:xyxthumbs:

אז לא לדבר שטויות בבקשה

אנשים קונים את זה גם כי זה IN :yelclap: וגם כי זה למען מטרה טובה

• תגובות 61
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה החרא הזה? רוצים לתרום יש Donate באתר הקרן, אבל FFS למה שמישהו ירצה ללבוש את הצמיד המכוער הזה? אם היו תורמים לי כסף בשביל ללבוש אותו לא הייתי מסכים, פיכסה.... עם כל המחשבה הטובה יכלו לבחור צבע יותר מתאים...

פורסם

מה זה החרא הזה? רוצים לתרום יש Donate באתר הקרן, אבל FFS למה שמישהו ירצה ללבוש את הצמיד המכוער הזה? אם היו תורמים לי כסף בשביל ללבוש אותו לא הייתי מסכים, פיכסה.... עם כל המחשבה הטובה יכלו לבחור צבע יותר מתאים...

זה ש 50 מיליון אנשים בעולם בערך קנו אותו אומר משהו לא????!?!?

אולי בגלל שאתה אוהד הפועל או אנא ערף אתה חושב שזה צבע מכוער

אבל 50 מיליון אנשים לא חושבים כמוך וגם אני! :nixweiss:

אחלה צבע וכמו שהסברתי קודם אנשים בדרך כלל לא תורמים סתם אלא עם כן הם עשירים נדיבים או שבאים אליהם לבתים במבצעי התרמות

הם רואים הזדמנות לצמיד מגניב וגם למען מטרה טובה ושעולה כולה דולר אחד... אז לא איכפת להם והם עושים את זה בכיף!

פורסם

אני לא אוהד שום קבוצת כדורגל אני שונא את זה...

אבל אני חושב שזה צביעות לשמה לקנות צמיד אהה סליחה לתרום בגלל שזה שיקי וסלברטאים קונים אותו... כיוון שללא זה לא הייתם משתינים לכיוון הקרן הזאת והצמיד המכוער להחריד שלה.

פורסם
  • מחבר

1) הצמיד הזה צהוב מסיבה פשוטה: כשאתה מוביל בטור דה פראנס, אתה מקבל חולצה צהובה ללבוש. מכאן הקשר לארמסטרונג.

2) בדיוק מהסיבה ש99 אחוז מהאנשים שקנו את הצמיד לא היו משתינים לכיוון הקרן הזאת, או אם לדבר בצורה מתורבתת ולא להתנהג בזלזול ובהתנשאות כמו שאתה מתנהג dogma, לא היו תורמים כסף, עלה הרעיון של הצמיד. ככה כל האנשים האלה כן תורמים והמון כסף נכנס לכל מני מקומות שצריך (מחקר, אגודות שעוזרות לחולים, בתי חולים וכו'). בדיוק בגלל שזה in והרבה מפורסמים ובמיוחד ספורטאים הולכים איתו, זה גורם לציבור שאוהב אותם לקנות אותו גם ולהכניס כסף למטרה חשובה מאד.

לדעתך זה מכוער? בעיה שלך. אל תקנה. כשפתחתי את הדיון הזה אני לא זוכר ששאלתי מה דעתך או דעתו של כל אחד אחר על הצמיד. אני שאלתי איפה אפשר לקנות אותו בארץ.

מתגובה לתגובה שלך שאני רואה אתה עושה עלי רושם של בנאדם קטן ועלוב.

פורסם

ולדעתי אתה וכל מי שקונה את הצמיד הזה הוא צבוע מושפע, מי שרוצה לתרום שיתרום, אבל לעשות זאת בגלל חפץ שיקי זה פשוט מגעיל.

פורסם

איך אתה כך כך בטוח שהוא צבוע? יכול להיות שהוא רוצה לקנות את הצמיד ולשים אותו במגירה מבלי ללבוש אותו בכלל ויכול להיות שחוץ מקניית הצמיד הוא גם תורם בדרכים קונבנציונליות יותר. בכל מקרה, מה זה משנה לך? גם אם מישהו קונה את הצמיד רק בגלל שאיזה מפורסם לובש אותו, זה עדיין כסף שהולך לארגון וזה עדיין מעלה את המודעות ויכול להיות שאם הוא לא תרם עד עכשיו אז פעם הבא שיבקשו ממנו הוא כן יתרום. נראהלי שאתה פשוט כל כך שונא את הצמיד הזה שאתה לא מסוגל לראות מעבר אליו.

פורסם
  • מחבר

איך אתה כך כך בטוח שהוא צבוע? יכול להיות שהוא רוצה לקנות את הצמיד ולשים אותו במגירה מבלי ללבוש אותו בכלל ויכול להיות שחוץ מקניית הצמיד הוא גם תורם  בדרכים קונבנציונליות יותר. בכל מקרה, מה זה משנה לך? גם אם מישהו קונה את הצמיד רק בגלל שאיזה מפורסם לובש אותו, זה עדיין כסף שהולך לארגון וזה עדיין מעלה את המודעות ויכול להיות שאם הוא לא תרם עד עכשיו אז פעם הבא שיבקשו ממנו הוא כן יתרום. נראהלי שאתה פשוט כל כך שונא את הצמיד הזה שאתה לא מסוגל לראות מעבר אליו.

ובמקרה שלי, אני קונה אותו כי יש אותו לכמה שחקנים במכבי תל אביב+זאת תרומה. אם זה היה רק אחד מהשניים לא הייתי קונה אותו.

ומעבר לזה, אני חושב שהוא יפה. כל אחד והטעם שלו.

פורסם

galz אני מאוד מסכים איתך.. אבל יש בעיה אחת.. מאיפה אני משיג את הצמיד?!$?!@#$ גם בעזריאלי וגם בארנה אין. יש עוד מקום?

פורסם

ולדעתי אתה וכל מי שקונה את הצמיד הזה הוא צבוע מושפע, מי שרוצה לתרום שיתרום, אבל לעשות זאת בגלל חפץ שיקי זה פשוט מגעיל.

אתם שמים לב איך הוא מדבר.....

הוא חושב מינימום זה מלחמת עולם

צבוע?!? מקניית צמיד צהוב בחמש שקל לצבוע???!?!?

אני לא רוצה לדעת מה אתה חושב על מי שלא מסכים איתך בדעות הפוליטיות שלו מינימום רצח..... :nono::pissed: :pissed:

אתה צריך להרגיע אלוהים

פורסם

יש גם חנות "נייקי" בקריון בקרית ביאליק דומיני ::)

פורסם

שוב אני שואל

מה כלכך מיוחד בצמיד הזה שכל העולם רוצה אותו?!

פורסם
  • מחבר

שוב אני שואל

מה כלכך מיוחד בצמיד הזה שכל העולם רוצה אותו?!

היית אמור להבין כבר מהוויכוח שלנו עם דוגמה....

פורסם

א) כמו שכבר כתבו, הוא צהוב בגלל הטור דה פראנס

ב) יש גם ורוד למלחמה בסרטן השד ואדום למלחמה באלימות. את האחרון אני מחפש.

ג) אני בטוח שתרמתי, גם אם לא כספית, יותר ממה שדוגמה ושות' אי פעם תרמו או יתרמו לקהילה.

פורסם

יענו כל הכסף מהצמידים הולך לתרומות?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים