פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים על מה אתם מדברים בכלל ? ??? יש למישהו תמונות של הצמידים האלה שאני יבין גם על מה המהומה ?!?!
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים סתם שטויות של קוקסינלים ... תדבר בשם עצמך בבקשה אני לא בטוח שאתה בכלל יודע מה זה קוקסינל שאתה אומר קוקסינלים וזה לא שטויות כול הכסף נתרם לאגודה של אמסטרונג ובטח הולך לעוד מקומות חשובים עדיף שתשתוק
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים http://www.laf-store.org/זה הצמיד.. דרך אגב אפשרי להזמנה מחול.. אבל המשלוח עולה בסיבות ה-15$ וחייבים להזמין חבילה של מינימום 10 (10$) אז זה כבר יוצא קצת יקר
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים נייק או לא, מחר אני שם.תודה!=]אם תוכל תעדכן בבקשה אם הצלחת למצוא את הצמידים שם...
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים לפני דקות אחדות התקשרתי לחנות נייק בארנה. הנה השיחה ביני למוכר."שלום יש לכם את הצמיד הצהוב?""הצמיד אזל, ולא בטוח שהוא יחזור"לאחר מכן התקשרתי גם לנייקי עזריאלי, גם להם אזל. מה עושים? אני מת לאחד! מישהו מוכן למכור לי? אני אתן טיפ נדיב. אגב, אני מחפש במידת youth..
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים סתם מכוערתאמת גם לי הוא נראה סתם מכוער....משהו יכול להסביר למה הוא כזה חשוב?
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים זה ממש מכוער, מה זה בכלל ולמה כל המהומה? (נראה כמו צמיד פלסטיק של פרחות ) אהה.. הבנתי זה לתרומה לאדוגה הזאת, כוונה טובה אבל זה עדיין מכוער. עדיף לשלוח להם כסף בדואר.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים חלק מהרעיון של הצמיד זה גם לעורר מודעות לקרן שארמסטרונג הקים.אתה לא ממש יכול לעשות את זה עם תרומה סתם.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים לפני דקות אחדות התקשרתי לחנות נייק בארנה. הנה השיחה ביני למוכר."שלום יש לכם את הצמיד הצהוב?""הצמיד אזל, ולא בטוח שהוא יחזור"לאחר מכן התקשרתי גם לנייקי עזריאלי, גם להם אזל. מה עושים? אני מת לאחד! מישהו מוכן למכור לי? אני אתן טיפ נדיב. אגב, אני מחפש במידת youth..
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אני מנסה להבין על איזה צמיד אתם מדברים ואני לא מוצא שום תמונה ... מישהו יכול להביא?<
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.