פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים מחבר לא נראה לי שזה עניין של נשאר או לא..... בטח מייצרים חדשים מה הבעיה....אבל איפה אפשר להשיג אותו בארץ? זאת כבר בעיה.
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים גם אני מחפש...יש בארץ זה הגיע לפני שבוע בערך לכל החנויות סדיראני מאמין שחנויות כמו מגה ספורט ימכרו ובטוח חנויות של נייק
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים גם אני מחפש...יש בארץ זה הגיע לפני שבוע בערך לכל החנויות סדיראני מאמין שחנויות כמו מגה ספורט ימכרו ובטוח חנויות של נייקמאיפה הבאת את זה?
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים מחבר מאיפה הבאת את זה?נייק הביאו לארץ כמות מוגבלת וזה נמכר בחנויות שלהם.אני לא יודע איפה יש חנות שלהם.
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים נייק יש בארנה וברמת אביב ולא יודע עוד איפה אהה ובאילתאבל נגמר בכול החניות שלהם בארץ כבר אחרי ארבע שעות משהן הגיעו כל חנות קיבלה 400 צמידיםותתפלא לשמוע שיש ביקוש יתר לצמידים בעולם והביקוש עולה על הייצור כך שיכול להיות שזה כבר לא יגיע לארץ בזמן הקרובאני אמור לקבל עוד מעט בדואר את הצמיד מארצות הברית
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים לא יודע מאיפה הבאתם את המידע הזה, יש לנייקי חנויות בארנה ובעזריאלי (מה שאני יודע) ובשניהם הייתי בשבוע האחרון, ובשניהם הראו לי כמה אגזים נחמדים מאוד של צמידים כאלה (גם של ילדים וגם של מבוגרים) ב5 שקל, וכמובן שגם קניתי לעצמי מה גם שבחנויות של נייקי יש את הצמידים של BATTLEGROUND, סדרת הביגוד של משחקי הרחוב של נייקי, צמידים חמודים גם כן, מגיעים בשילוב של שני צבעים כאילו מרוחים, עם הלוגו של נייקי
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים מחבר לא יודע מאיפה הבאתם את המידע הזה, יש לנייקי חנויות בארנה ובעזריאלי (מה שאני יודע) ובשניהם הייתי בשבוע האחרון, ובשניהם הראו לי כמה אגזים נחמדים מאוד של צמידים כאלה (גם של ילדים וגם של מבוגרים) ב5 שקל, וכמובן שגם קניתי לעצמי מה גם שבחנויות של נייקי יש את הצמידים של BATTLEGROUND, סדרת הביגוד של משחקי הרחוב של נייקי, צמידים חמודים גם כן, מגיעים בשילוב של שני צבעים כאילו מרוחים, עם הלוגו של נייקי בעזריאלי?! אתה בטו מאה אחוז? חנות של נייק?! כתוב נייק במפורש או שזה איזה חנות אחרת שהיא משווק מורשה של נייק? אם זה נכון אני אלך לשם כבר מחר.... אז אה בטוח?O_O
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים יום שישי, הייתי בארנה, בצהריים, יש שם חנות נייקי, אני לא זוכר אם כתוב בפירוש נייקי בכניסה, אך כל המוצרים שראיתי שם היו של נייקיבעזריאלי הייתי ביום ראשון, גם שם אני לא בטוח שהחנות הייתי נייקי, למרות שאני חושב שזה היה כך, שוב בגלל שהכל לפי מה שראיתי היה של נייקיוגם היו שם את הצמידים של באטלגראונד\ליבסטרונג
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים מחבר יום שישי, הייתי בארנה, בצהריים, יש שם חנות נייקי, אני לא זוכר אם כתוב בפירוש נייקי בכניסה, אך כל המוצרים שראיתי שם היו של נייקיבעזריאלי הייתי ביום ראשון, גם שם אני לא בטוח שהחנות הייתי נייקי, למרות שאני חושב שזה היה כך, שוב בגלל שהכל לפי מה שראיתי היה של נייקיוגם היו שם את הצמידים של באטלגראונד\ליבסטרונגנייק או לא, מחר אני שם.תודה!=]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.