עבור לתוכן

איפה אפשר (אם בכלל) לקנות את הצמיד של ארמסטרונג בארץ?

Featured Replies

פורסם

איפה אפשר (אם בכלל) לקנות את הצמיד של ארמסטרונג בארץ?

• תגובות 61
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נראה לי שעוד נשאר... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה עניין של נשאר או לא..... בטח מייצרים חדשים מה הבעיה....

אבל איפה אפשר להשיג אותו בארץ? זאת כבר בעיה.

פורסם

גם אני מחפש...

יש בארץ זה הגיע לפני שבוע בערך לכל החנויות סדיר

אני מאמין שחנויות כמו מגה ספורט ימכרו ובטוח חנויות של נייק

פורסם

בחנויות של נייק.

פורסם
  • מחבר

איפה יש חנות של נייק?=]

פורסם

גם אני מחפש...

יש בארץ זה הגיע לפני שבוע בערך לכל החנויות סדיר

אני מאמין שחנויות כמו מגה ספורט ימכרו ובטוח חנויות של נייק

מאיפה הבאת את זה?

פורסם
  • מחבר

מאיפה הבאת את זה?

נייק הביאו לארץ כמות מוגבלת וזה נמכר בחנויות שלהם.

אני לא יודע איפה יש חנות שלהם.

פורסם

נייק יש בארנה וברמת אביב ולא יודע עוד איפה אהה ובאילת

אבל נגמר בכול החניות שלהם בארץ כבר אחרי ארבע שעות משהן הגיעו

כל חנות קיבלה 400 צמידים

ותתפלא לשמוע שיש ביקוש יתר לצמידים בעולם והביקוש עולה על הייצור כך שיכול להיות שזה כבר לא יגיע לארץ בזמן הקרוב

אני אמור לקבל עוד מעט בדואר את הצמיד מארצות הברית

פורסם

לא יודע מאיפה הבאתם את המידע הזה, יש לנייקי חנויות בארנה ובעזריאלי (מה שאני יודע) ובשניהם הייתי בשבוע האחרון, ובשניהם הראו לי כמה אגזים נחמדים מאוד של צמידים כאלה (גם של ילדים וגם של מבוגרים) ב5 שקל, וכמובן שגם קניתי לעצמי :)

מה גם שבחנויות של נייקי יש את הצמידים של BATTLEGROUND, סדרת הביגוד של משחקי הרחוב של נייקי, צמידים חמודים גם כן, מגיעים בשילוב של שני צבעים כאילו מרוחים, עם הלוגו של נייקי

פורסם
  • מחבר

לא יודע מאיפה הבאתם את המידע הזה, יש לנייקי חנויות בארנה ובעזריאלי (מה שאני יודע) ובשניהם הייתי בשבוע האחרון, ובשניהם הראו לי כמה אגזים נחמדים מאוד של צמידים כאלה (גם  של ילדים וגם של מבוגרים) ב5 שקל, וכמובן שגם קניתי לעצמי :)

מה גם שבחנויות של נייקי יש את הצמידים של BATTLEGROUND, סדרת הביגוד של משחקי הרחוב של נייקי, צמידים חמודים גם כן, מגיעים בשילוב של שני צבעים כאילו מרוחים, עם הלוגו של נייקי

בעזריאלי?! אתה בטו מאה אחוז? חנות של נייק?! כתוב נייק במפורש או שזה איזה חנות אחרת שהיא משווק מורשה של נייק?

אם זה נכון אני אלך לשם כבר מחר....

אז אה בטוח?O_O

פורסם

מצטרף לשאלה, איזה חנות בעזריאלי מוכרת את הצמידים האלו?

פורסם

אחי באיזה יום ואיפה היית?

פורסם

יום שישי, הייתי בארנה, בצהריים, יש שם חנות נייקי, אני לא זוכר אם כתוב בפירוש נייקי בכניסה, אך כל המוצרים שראיתי שם היו של נייקי

בעזריאלי הייתי ביום ראשון, גם שם אני לא בטוח שהחנות הייתי נייקי, למרות שאני חושב שזה היה כך, שוב בגלל שהכל לפי מה שראיתי היה של נייקי

וגם היו שם את הצמידים של באטלגראונד\ליבסטרונג

פורסם
  • מחבר

יום שישי, הייתי בארנה, בצהריים, יש שם חנות נייקי, אני לא זוכר אם כתוב בפירוש נייקי בכניסה, אך כל המוצרים שראיתי שם היו של נייקי

בעזריאלי הייתי ביום ראשון, גם שם אני לא בטוח שהחנות הייתי נייקי, למרות שאני חושב שזה היה כך, שוב בגלל שהכל לפי מה שראיתי היה של נייקי

וגם היו שם את הצמידים של באטלגראונד\ליבסטרונג

נייק או לא, מחר אני שם.

תודה!=]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים