עבור לתוכן

איזו מצלמה כדאי במחיר של 2000-2500??

Featured Replies

פורסם

על איזו מצלמה אתם ממליצים? S1??? Z2??? יש הצעות המלצות?

פורסם

z3

פורסם

אי אפשר להמליץ לך על מצלמה מבלי שתפרט מה אתה מחפש. אם תפרט יותר תקבל תשובות הרבה יותר מועילות.

פורסם
  • מחבר

המצלמה צריכה לאפשר לי לצלם דברים מרחוק (גם אם אני לא הכי מוכשר) בצורה יפה.

כרטיסי זיכרון שלא יהיו הכי יקרים.

שתעבוד על סוללות ככה ובמקרה והסוללות הנטענות נגמרות אפשר להשתמש ברגילות (הכרחי לאן שאני נוסע -אין איפה להטעין)

לא צריך להתפרע עם הפיקסלים אני מצלם 90% למחשב ואולי במקרה הטוב 10%מפתח.

שיהיה אפשר לצלם טוב בלילה

עכשיו יש הצעות???

פורסם

המצלמה צריכה לאפשר לי לצלם דברים מרחוק (גם אם אני לא הכי מוכשר) בצורה יפה.

כרטיסי סיכרון שלא יהיו הכי יקרים.

שתעבוד על סוללות ככה ובמקרה והסוללות הנטענות נגמרות אפשר להשתמש ברגילות (הכרחי לאן שאני נוסע -אין איפה להטעין)

לא צריך להתפרע עם הפיקסלים אני מצלם 90% למחשב ואולי במקרה הטוב 10%מפתח.

עד כאן התיאור שלך מתאים מאוד ל-S1 של קאנון.

שיהיה אפשר לצלם טוב בלילה

זאת יכולה להיות בעיה. האוטופוקוס של כל המצלמות שהוזכרו בדיון הזה לא מוצלח בתנאים עם מעט אור. הנושא נידון לפני כמה ימים בדיון הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95962.0

פורסם
  • מחבר

אז מה ההבדל בין שתי המצלמות מה מיוחד בכל אחד מהם?

וה-Z3 עובדת על סוללות? זו נקודה קריטית מבחינתי

פורסם

שתי המצלמות משתמשות בסוללות AA סטנדרטיות. המינולטה יותר יקרה, יש לה 4 מ"פ (3 מ"פ לקאנון), עדשה קצת יותר רחבה (35mm במקום 38mm) ואפשרות לפלאש חיצוני. לקאנון יש מסך מסתובב וכרטיסים מעט יותר זולים. שתיהן מצלמות טובות, אבל שתיהן לא מאוד מוצלחות לצילומי לילה.

פורסם
  • מחבר

אם שתיהם לא הכי מומלצות, יש משהו אחר שאולי כן מומלץ??

פורסם

שתיהן דווקא כן מומלצות, אבל צילומי לילה זה לא הצד החזק שלהן (זה די אופייני למצלמות עם זום כל כך ארוך).

פורסם

דבר אחד שכחתם,

אם אתה מצלם דברים שרחוקים ממך אז משום מה הפוקוס צריך להיות עד אינסוף (תגדיר ככה ב-MF :) ), ככה תיפטר לך הבעייה... :silly:

פורסם

זה עוזר רק למרחקים שבהם עומק השדה באינסוף מכסה את נושא הצילום. אני לא בטוח איזה אחוז מהצילומים של Snufkin עונים לדרישה הזו. אצלי זה אחוז די נמוך.

פורסם
  • מחבר

חברה נראה לי שנסחפתם קצת!

לא אינסוף ולא נעליים, כולה לצלם דברים שנמצאים במרחק של יותר ב10 מ' מהפנים שלך, ככה שאם אתה רואה למשל איזה יאק קטן וחמוד בהרים של נפאל, עושה מעשים מגונים ואתה רוצה לצלם, רצוי לא להתקרב (אם אתם מבינים אותי).

עכשיו יותר ברור??

פורסם

לא נסחפנו...

ו"אינסוף" למצלמות קומפקטיות זה מעל כ-5 מטר...אז במקרה שלך זה אכן אינסוף. :smile1:

תעבור על נושאים בפורום בעמודים הקודמים, היום מספר נושאים לגבי ה-S1 וה-Z3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים