פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים XFX 6800GT עולה 2370 בKSP http://www.ksp.co.il/hmain.php תצטרך לשלם במזומן כי אחרת זה יצא הרבה יותר יקר תשאל כמה אחריות יש עליו אם שנה אחת אז עדיף להשקיע עוד קצת בשביל שלוש עריכה : הבחנתי שהמחיר שאמרת זהה לזה שהבאתי ,לפחות עכשיו אתה יודע למה זה יצא יקר יותר
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים אם אני זוכר נכון יש בנועה של חברת point of view, לא יודע עד כמה היא אמינה, תבדוק באתר של נעה אם הכרטיס עדיין שם.
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים עקרונית, זה משתלם.יש איבוד ביצועים כאשר מפעילים פילטרים ו\או רזולוציה גבוה, אבל יחסית למחיר זה כרטיס מאוד משתלם.הקירור שיש עליו הוא אכן של האולטרה, זה הקירור של הNU\GT רק שבמקום אלומניום יש נחושת, מה שתורם לאפקטביות.אבל בכל זאת, כרטיס כזה כן יכול לנצל את ה256MB, ככה שלדעתי, אם יש לך מספיק כסף לPNY שבא עם 256MB, לך עליו.
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים גם אני ממליץ על הכרטיס עם 256לחבר שלי יש את הכרטיס הזה והא רץ יותר מהר מאולטרא יציב עם קירור סטוק
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים גם אני ממליץ על הכרטיס עם 256לחבר שלי יש את הכרטיס הזה והא רץ יותר מהר מאולטרא יציב עם קירור סטוקמה לעזאזל?!?!רץ יותר מהר ויותר יציב מהאולטרה עם קירור סטוק?!?!נראה לי או שאתה מתבלבל או שאתה באמת לא יודע על מה אתה מדבר??!?!תעשה בדק בית ותחזור לפה
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים כן רץ יותר מהר מאולטרא עם קירור סטוק.יש לו מארז טוב עם אחלה זרימת אוויר ואני ראיתי במו עיני את התוצאות!
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים שניה איך אתה יודע שזה רץ יותר מהר מאולטרההתקנתם אולטרה במחשב שלו והשוותם אחד בין השניאני לא מבין?!?!
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים יותר מהר אני מתכוון למהירות הליבה והזכרונות תחת אוברקלוקהוא הגיע ל420 ליבה 1150 זכרונות משמע רץ יותר מהר מהאולטרא יחסית להגדרת הלוחות הרי זאת אותה ליבה ואותם הזכרונות.
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים אותם זיכרונות?!?! אמרתי לך לך תעשה בדק ביתהזיכרונות של ה GT2.0NSושל ה ULTRA 1.6ודבר שניה OC שעשיתם לכרטיס בכלל בכלל לא משמעותיכי כולה העליתם תליבה כולה ב 20 ותזיכרונות ב 50שום הבדל משמעותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.