עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בתגובה לכתבה - "השוואת זיכרונות" של עומר וייצמן

Featured Replies

פורסם

למי שלא קרא את הכתבה - היא נמצאת בלינק הבא:

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=mem3200

קודם כל קראתי את הכתבה והיא כתבה איכותית - כל הכבוד לכותבים.

השאלה שלי היא כזאת - בתוצאות ההשוואות בין הזכרונות רואים הבדלים מזעריים (ברוב המקרים פחות מאחוז אחד) בניקוד של הזכרונות השונים. האם זה אומר שלא כל כך משנה איזה זיכרון קונים, אלא עיקר החשיבות היא נפח הזיכרון? (לא נשמע לי מאד הגיוני אבל זאת מסקנה מתבקשת) - ואם לא, אז עד כמה משפיעה איכותו של הזיכרון על ביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים? האם שווה להשקיע הרבה כסף בזיכרון מהיר ואיכותי יותר בנפח 512 MB, או להשקיע את אותה כמות של כסף בזיכון ממוצע אבל יותר נפח? שוב, השאלה מתייחסת לביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים.

בנוסף הייתי רוצה לדעת עד כמה הזכרון (RAM) חשוב בהרצת משחקים באופן כללי - כלומר האם לא עדיף לקנות 512 MB של זיכון זול ולהשקיע עוד כ 700 שקל בכרטיס מסך חדש יותר או מעבד יותר חזק? או שעדיף להשקיע את הכסף בזיכרון יותר איכותי?

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על ההפנייה, אבל זה עדיין משאיר חלק מהשאלות - ההשוואה הזאת היא בין זכרונות בעלי נפח שווה, ואני רוצה לדעת אם הבדל בנפח הזכרון משפיע, ואם כן אז עד כמה, על הצורה שבה משחקים כבדים ירוצו.

בנוסף - אם ההבדלים בין הזכרונות כל כך זניחים - איך זה שבכל זאת יש הבדל של עד פי 2 במחיר ביניהם? למה אנשים עדיין קונים מהחברות היותר יקרות? וגם למה לא הסבירו בכתבה שההבדלים בין הזכרונות לא יורגשו במשחקים? :-\

פורסם

בטח שיש הבדל בין נפחי זכרון, אם כל היום תצטרך לטעון מהדיסק כי נגמר הזכרון, אתה תרגיש האטה משמעותית

הסדרות היותר יקרות יותר מתאימות לאוברקלוקינג בעיקר, אבל לא חסר אנשים שרוצים להוציא את המקסימום מהמערכת שלהם גם ללא אוברקלוקינג, ולכן הם קונים את הזכרונות היותר יקרים

פורסם

במידה ואתה לא עושה OC אז כל הזיכרון יעשו את אותה העבודה... אבל כמובן אם הכמות תיהיה זהה !! במידה ואתה כן עושה OC אז איכות הצ'יפ חשובה !

פורסם

ולא לשכוח - גם איכות ה PCB...(הסטיק עצמו).

BH5 של קורסייר יהיו הרבה יותר איכותיים מאשר BH5 של KINGSTON....  :)

פורסם

מעניין מה יהיה טוב יותר CORSAIR או MUSHKIN שלשניהם יש BH5...

פורסם

איכות הPCB משפיעה לא מעט על ביצועיי הזכרון, ההבדל יכול אפילו לעמוד על כ20MHZ בין PCB לא איכותי לPCB איכותי אפילו עם אותם שבבים.

ההבדל יהיה מזערי אם מפעילים אותם בסטוק כמובן..

פורסם

מעניין מה יהיה טוב יותר CORSAIR או MUSHKIN שלשניהם יש BH5...

ההימור שלי זה CORSAIR...

פורסם

אין לי שום זכות להגיד משהוא רע על ביקורת הזאת כי היא באמת נעשתה במקצועיות ואני חושב שהיה המון דרישה לכזאת ביקורת (וגם כי אם מישהוא יגיד למנהל אתר שלי שאמרתי משהוא רע על הזון הוא ירביץ לי) אבל הייתי שמח אם הייתם שמים השוואה גם לPQI Turbo 2-2-2 TCCD ... אולי רעיון לכתבה עתידית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.