עבור לתוכן

קצת מוזיקה לא תזיק, שאלה קטנה לגבי footswitch במגבר של גיטרה.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב אנשים!

קודם כל אני יודע שה נושא שלא קשור למחשבין וכל זה ,אבל אני מעדיף להיתיעץ עם אנשים מפה,אז ניגש לעיניינו!

קניתי ליפני חודשיים בערך מגבר של fender dsp 65 ויש לו יציאה של footswitch ואף פעם לא הבנתי מה זה באמת.

אז אם מישהו יודע מזה אני אשמח לדעת איתו.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

במגבר שלך יש כמה ערוצים (קלין, דיסטורשן וכולי). הרעיון הוא לחבר לכניסה הזאת פדאל שבאמצעותו תוכל להעביר ערוצים עם הרגל במקום עם היד

פורסם
  • מחבר

אה !!!!!! :kopfpatsch:

מגניב . תודה רבה בנאדם!

פורסם

רופל... איפה קנית ת'מגבר? בכלי-זבל?.. :s05:

לול... באמת חבל שלא מדברים פה על נושאים כאלה...

קיצור.. אתה צריך לקנות אבל FOOTSWITCH במיוחד למטרה הזו... יש כאלה של MARSHALL... לדוגמא...

שלא תתבלבל ותקנה פדל אשכרה.. יענו אפקט...

אבל קודם כל תשחק עם האפקטים והערוצים שבמגבר.. ותלך לחלילית לדוגמא.. יש שם מלא פדאלים של BOSS... ותראה אם אתה באמת אוהב את הסאונד של הדיסטורשן של המגבר ... לדוגמא...

אם תאהב -סבבה- FOOTSWITCH יעלה לך 100 שקל... אם לא (וזה משתנה מבנאדם לבנאדם) - אז תקנה ממש פדל דיסטורשן או כל פדל אחר שתרצה... אחרי הכל אין על המגבר שלך -כל אפקט אפשרי... ולמען האמת האפקטים במגברים האלה הם לא TOP NOTCH..

המלצה חמה מאוד שלי לפדאל להתחלה זה BOSS SUPER OVERDRIVE הצהוב והמוכר.... פשוט פדל מדהים עם סאונד VINTAGE ולא סינטטי- אל תתפתה כמובן למולטי אפקטים מעאפנים.. אתה תתחרט על זה.. ו... הפדל הזה הוא הזול ביותר גם מהסדרה... 300 350 שקל ככה...

יום טןף שיהיה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים