עבור לתוכן

לשכת גיוס----> כניסה לממר"מ (עדכון בדף 2)

Featured Replies

פורסם

רואה אמרתי לך :D נובמבר חודש גיוס הקרביים מביאים כוסיות :D אם תבוא באפריל יגיע אליך איזה דוקטור הומו זקן

פורסם

בסוף החזיקו אותי שם מ8 וחצי עד ארבע! איזה דוקטור לא הגיע וכולם התעכבו... ועוד נשאר הראיון שלא עשיתי!

*ולא התרגשתי מהבדיקה המפורסמת ואין מה להתרגש. :)  והייתה גם רופאה רוסיה כזאת :)

איך נכנסים לממר"מ ד"א? אמרו לי שם שצריך לשלוח מכתב עם המלצות או משהו

קודם כל מקבלים 55 בקב"א, ומציינים את זה שאתה רוצה ללכת לשם, עם הרבה מוטיבציה, בראיון האישי. ואחר כך הם כבר יפנו אליך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל מקבלים 55 בקב"א, ומציינים את זה שאתה רוצה ללכת לשם, עם הרבה מוטיבציה, בראיון האישי. ואחר כך הם כבר יפנו אליך.

בקשר לממר"מ- עדיין לא היה לי הראיון האישי, עדיין לא קיבלתי פרופיל. כנראה שהוא יהיה קרבי.

דיברתי עם קצין שם והוא אמר לי שיש שתי אפשרויות- 1- שאני אקבל פ' לא קרבי ואז אפשר למלות שאלון בחירה.

2- אני אקבל פ' קרבי ואז אני צריך לכתוב מכתב מפורט עם המלצות ועם המגמות שאני לומד בהן ובקשה שאני מבקש להיכנס לממר"מ.

יש לכם משהו לומר? איך להיכנס לשם? או שיש משהו אחר?

ומישהו מוכן לפרט את התפקידים שיכולים להיות שם?

פורסם

כל ממרמניק עובר קורס טכנתנים וקרוב לוודאי עוסק בתיכנות מערכות, לדוגמא: מערכות ניווט, מערכות בקרה, מערכות קידוד... אגב, השמות של מחזור הקורסים שלהם מוזרים :screwy:

פורסם

שילוב של קב"א ודפ"ר גבוהים, יחד עם פרופיל (רפואי!) נמוך יביאו למירב הסיכויים להתקבל לתפקיד איכותי בעורף...

פורסם

אם כבר.. מישהו מכיר אתר שמסביר על המסלולים השונים?

כיוון של מחשבים \ תואר-עתודה?

וממי אני מבקש ללכת למסלול כלשהו?

פורסם

שוב: קודם כל תוציא קב"א גבוהה ואחר כך הצבא יפנה אליך... ישלחו לך מלא חוברות הסברה, עלונים, הזמנות למיבחנים שונים...

אם אתה חושב על עתודה, תתחיל ללמוד לפסיכומטרי... כמה שיותר מהר תיגש לבחינות, ככה יהיו לך יותר היזדמנויות לשפר ;)

פורסם

בקשר לקב"א זה לא נכון שצריך 55... צריך גבוהה אבל ממש לא 55!

ואם אתה מתכנן על עתודה אז רק שתידע שהמועד האחרון שאתה יכול לגשת כדי שהצבא יכיר בציון הפסיכומטרי שלך הוא אפריל.

פורסם

זה כולא צו ראשון שלו... יש לו עוד שנה...

פורסם

קב"א, דפ"ר, ריאיון אישי - הכל שטויות. הצבא כבר ימצא דרך לבזבז אותך. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים