עבור לתוכן

עם אני מחבר את המשחב לטלויזיה אז אני ישחק בלי לגים וכל החרא הזה???

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך 15" יש עכשיו יש לי יציאה לטלויזיה עם אני מחבר את המשחב לטלויזיה אז אני יכול לשחק במישחקים ולהעלות את הרולוציה כי עכשיו אני לא יכול להעלות בגלל המסך.....

ואני ישחק בלי לגים?.... ???

פורסם

ברוך הבא לפורום :yelclap:

תשנה בבקשה את הכותרת שלך בהתאם לחוקי הפורום.

בנוגע לשאלתך.

זה מאוד מאוד תלוי בטלוויזיה שלך ובכרטיס מסך אבל רוב הסיכויים שאתה תראה פחות טוב אפילו מהמסך (מסכי מחשב לרוב יותר איכותיים מרוב הטלוויזיות, אפילו 15").

ועל איזה לגים אתה מדבר בדיוק?

פורסם

you will see better

if you compare a game in ps2 and in the pc(same game) it looks diffrent because the tv draw the picture in a diffrent way and because it it look sharper on lower resolution if you have a 100hz tv you will get a 1024*768 resolution or more.

but it`s only good for Games because how the tv draw the picture normal text can`t be read well so it only for games.

פורסם

אתם מדברים פה שטויות בקצב.

אם אתה מתכוון על לגים ברשת, אז אין שום קשר למסך שאתה משחק עליו. זה פונקציה של האינטרנט.

ולא הבנתי את הבלבול מוח לגבי שבPS2 ייראו יותר טוב כי לטלוויזיות 100HZ יש רזולוציה גבוהה וכו'... מה הקשר עכשיו לPS2 בכלל? הוא שאל לגבי חיבור TV OUT.

פורסם

שמע,

לטלוויזיה יש רזולוציה נמוכה יותר מלמסך 15' שלך.

בטלוויזיה רזולוציה נמוכה נראת יותר טוב כי הטלוויזיה מחליקה אלכסונים ומעלימה פרטים קטנים.

הלגים לא יעלמו, כי זה לא קשור למסך שמחברים. אם אתה מתכוון לזה שמשחק לא עובד חלק אז גם בטלוויזיה הוא לא יעבוד חלק...

פורסם

לגים= תקיעות תמונה בגרפיקת המסך עקב פינגים גבוהים במיוחד (זה קשור לשרת{אם הוא איטי או לא}).

לגים יכולים להיגרם רק שאתה משחק ברשת.

לכן, אין כל קשר בין הטלוויזיה, לבין הלגים.

זו היא בעייה בחיבורים, או בחומרת הטלוויזיה או בחומרת המחשב.

חוץ מזה:

דרך המחשב בלוח הבקרה יש קטגוריה שנקראת "בקרי משחק", דרך שם אתה יכול

לבדוק אם הכל תקין.

אני מציע לאסף להעביר את הנושא הזה לפורום "משחקים".

איפה שטויות.

לאגים זה תאור להרבה דרים.

גם כשהמחשב לא מגיב למשך שניה ואחרי זה מגיב שוב זה לאג, בלי קשר לרשת או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים