פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים לא יודע לגבי החדשות אבל הקודמת פשוט הוגדרה כסכנת נפשות! ומנוע של טרקטור במקור! מה? למה ? ולמה בישראל ?! מזל שאימפרזה ואיבו עוברות את התקינה הישראלית אחרת היינו נתקעים עם מקסימום שברולטים.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר המדינה פשוט תהפוך לזבל מוטורי, כואב לי לקרוא שיש לזבל הרוסי הזה ביקוש ,כאן, בארץ הקודש.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים אולי אתם חושבים שזה זבל מוטורי אבל אם תגידו את זה לרוסי זה לא יהיה טוב תזכר אני נטרלי
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר לפחות כל בעיה יהיה ניתן לפתור בבעיטה... למוסכניקים במדינה יהיה משעמם.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים בעעעעעעעעעע, הייתה אחת לבן דוד שלי. חרא של מכונית. איזה בושות היה לנסוע בה.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים וואי איזה בעסה... אני רק מקווה שאני לא יראה כאלה על הכבישים עם רוסי בפנים כי אז אני ממש אתעצבן. והם באמת חושבים שמישהו יקנה אותה??? עדיף סופר מיני בת חצי שנה.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים במקום להבי ברנדים נורמלים של מכוניות כמו סאטורנים ולקסוס מביאים לארץ לאדה מה עוד?!!?!?עכשיו גם יגידו שהטאטא ההודית חוזרת?שלא נדע איזה מכונית זו הלאדה שנת 2004 ואין להם ב"ארסנל" פאקינג תיבה אוטומטית מה אנחלנו שנות ה-80?!?!!?!?!?
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים במקום להבי ברנדים נורמלים של מכוניות כמו סאטורנים ולקסוס מביאים לארץ לאדה מה עוד?!!?!?עכשיו גם יגידו שהטאטא ההודית חוזרת?שלא נדע איזה מכונית זו הלאדה שנת 2004 ואין להם ב"ארסנל" פאקינג תיבה אוטומטית מה אנחלנו שנות ה-80?!?!!?!?!?יש בארץ לקסוס, יש לי גם LS400 בישוב, אבל מזל שלא רואים כאלה על הכבישים. החכמים וכנראה שכולם חכמים קונים במקום XJ, S-CLASS, 7 seires.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים לפחות כל בעיה יהיה ניתן לפתור בבעיטה... למוסכניקים במדינה יהיה משעמם. :lol:
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים דווקא לניבה יש ביצועי שטח מעוליםרק תצרוכת לא טובה וסלעים במקום מושביםו4X4 קובע, ופח להאכל בקצב מטורף.אבל בהחלט פתרון 4X4 לתפרנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.