עבור לתוכן

זיכרון פנימי או כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

תודה שאמרת.

תוקן.

פורסם

עזוב יובל, לך על מה שהרכבת בהתחלה, אחלה מפרט, אם תוכל להשיג עוד כמה גרושים לך על ה PDP Patriot וה GT ביחד, אם לא, תרד ל 6800 הרגיל

פורסם
  • מחבר

tenana, זה לא 7500 אלא יותר קרוב ל-8000, לא כללת צורב DVD.

Bose, כמו שאמרתי מפרט מ-KSP לא ממש עוזר לי, יש להם אחלה מחירים, אבל אין להם שירות באיזור ת"א והאחריות שלהם גם לא משהו.

תודה לכולכם על שאתם מרכיבים לי מפרטים, אבל האמת שאני די סגור על הבסיס שציינתי בהודעה הראשונית. אני יותר רוצה לדעת מה דעתכם לגבי האופציות שהצעתי, האם ללכת על זכרון דואלי או רגיל, GT או רגיל וכו'...

כרגע אני נוטה לאופציה של 512MB X 2 של Samsung או A-DATA וכרטיס מסך Geforce 6800GT.

פורסם

tenana, זה לא 7500 אלא יותר קרוב ל-8000, לא כללת צורב DVD.

Bose, כמו שאמרתי מפרט מ-KSP לא ממש עוזר לי, יש להם אחלה מחירים, אבל אין להם שירות באיזור ת"א והאחריות שלהם גם לא משהו.

תודה לכולכם על שאתם מרכיבים לי מפרטים, אבל האמת שאני די סגור על הבסיס שציינתי בהודעה הראשונית. אני יותר רוצה לדעת מה דעתכם לגבי האופציות שהצעתי, האם ללכת על זכרון דואלי או רגיל, GT או רגיל וכו'...

כרגע אני נוטה לאופציה של 512MB X 2 של Samsung או A-DATA וכרטיס מסך Geforce 6800GT.

צודק :) מצטער.. לא שמתי לב שביקשת צורב דיוידי...

בכל מקרה.. האפשרות הראשונה מעולה וגם השלישית.. ובעצם לא עניתי לך כל כך על השאלה שלך כי באמת אין לי מושג במה הייתי בוחר.. אבל לפחות האפשרות השנייה אתה יכול להוריד אותה מהפרק ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים