פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים Astrix - On Fireשולט!ASTRIX הזה הוא בן הDJים שאני הכי אוהבאבל אין על ארמין ון ביורן....
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים חבריה יש טראק פסיכודאלי של אינפקטד וסקאזי ביחד כולם אומרים לי לשמוע אותו כו הוא חבל"ז.משהו יכול לתת לי את השם שלו?
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים טוב... אז כ"עושה כושר" קבוע אני אומר לך שאני מתאמן עם מוזיקה כזאת... וגיליתי אחרי חיפושים שהכל של עארסים, כולל הTIESTO, הכל של עארסים שמעשנים חרא בנייר אבל אחד נכנס לי לראש, האחד הזה נותן לי BOOST של 50 שכיבות סמיכה ;D שלו המוזיקה הכי טובה שלי........... SASH ! את כל המוזיקה שלו.. אגב אילו הדיסקים היחידים שהייתי משלם עליהם..
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים חבריה יש טראק פסיכודאלי של אינפקטד וסקאזי ביחד כולם אומרים לי לשמוע אותו כו הוא חבל"ז.משהו יכול לתת לי את השם שלו?infected mushroom - i wish (skazi remix(תבוק ותגיד לי אם צדקתי
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים זהI Wish (Skazi RMX).mp3ושמעתי פה איזה 80% ממה שנתנו פה וזה פשוט חבל"ז!במיוחד אלה עם ה SKAZI והInfectede שבכלל לא ידעתי שקיימים!יאאלה תמשיכו להזרים!
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים "אני חולת נפש" מבוצע ע"י אורן ברקן העילג (ילד שהתחיל לפני שבוע לעבוד עם Reason 2.5 יפיק קטע שנשמע יותר טוב), עד כמה שידוע לי... יאהל עדיין היה פרח בי"ס יסודי באותה תקופה. ;D תפסיקו להציע פה אלקטרונית זולה בבקשה, זה מתחיל להיות ממש רע, סאש מוגדרים כהרכב טראנס?... לאסגו?!... פרח בביץ הספר היסודי שהתפתח לא רע בכלל ויצר דיסקים מעולים וזה באמת מתחיל להיות רע כי כול מה שעולה פה לאנשים זה אניפקטד משרום, אסטריקס , וסקאזי ??? מה עם פסאייקראפט ?? דיינמיקס ?? אם אפשר אז תלך לתפוז לפורומים שם ויש שם פול המלצות תחת הפורום הזה לחץ כאן
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים יחסית לפה אני מצאתי שם דברים סבבים לגמרי ..אל תשכח שלחפש זה בסדר אבל צריך גם לדעת ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.