פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים חברה תמליצו לי על טרנסים,לא טרנסים דפוקים בלי בסים וזה! אני רוצה טרנסים כבדים עם הרבה בס! כאלה ששמים במסיבות![עדיף שתביאו אלבומים]
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים now playing 11-Infected_Mushroom _ Illuminaughty.mp3 אין עליו ת'אמת כול עבודה של אינפקטד אי פעם זה פשוט גאונות שהמומלצים הם i wish (skuzi rmx) muse breaks cities of the future האחרון בא בסי די של כול הרמיקסים שלו אחד הדיסיקים שאני יותר אוהב וחוץ מזה א..............תן לי שניה לעבור על הרשימה 110_axel_coon_-_lamenting_city_(club_mix)-mod.mp3 Satellite (Original) - Oceanlab.mp3 Yahel - Intelligent Life.mp3 07-delerium-after_all-c4.mp3 לדלריום יש 7 רמיקסים כולם ממולצים בחום holyman- the last universe.mp3 ישן אבל מדהים ועוד אחד מהארכיון airbase-theme from the rock 10 דקות מדהימות!!! וזהו אם אתה רוצה אז שיהיה לי כוח אני יעלה עוד כמה תהנה
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים יש לי משהו אלקטרוני, נחמד אבל לא מוכר בארץ. אני שונאת אלקטרוני אבל אהבתי את זה, זה אלקטרוני מעורב עם טיפה מילים.Edipov Komplex - MotherhackerEdipov Komplex - All that I can see
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים now playing 11-Infected_Mushroom _ Illuminaughty.mp3הוא מחפש פולאון ואתה מביא לו את זה?נסה את הדיסק הראשון של אינפקטד, The gathering. שמע כמה טראקים של Psytekk, של Black and White, Astrix וסאקזי כמובן.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים now playing 11-Infected_Mushroom _ Illuminaughty.mp3 אין עליו ת'אמת כול עבודה של אינפקטד אי פעם זה פשוט גאונות שהמומלצים הם i wish (skuzi rmx) muse breaks cities of the future האחרון בא בסי די של כול הרמיקסים שלו אחד הדיסיקים שאני יותר אוהב וחוץ מזה א..............תן לי שניה לעבור על הרשימה 110_axel_coon_-_lamenting_city_(club_mix)-mod.mp3 Satellite (Original) - Oceanlab.mp3 Yahel - Intelligent Life.mp3 07-delerium-after_all-c4.mp3 לדלריום יש 7 רמיקסים כולם ממולצים בחום holyman- the last universe.mp3 ישן אבל מדהים ועוד אחד מהארכיון airbase-theme from the rock 10 דקות מדהימות!!! וזהו אם אתה רוצה אז שיהיה לי כוח אני יעלה עוד כמה תהנה יש לי את כול הסידרה של SKAZI אני ינסה מה שאמרת לי ואת ה שדריה נתנה... [ויש לי גם את כול ה INFECTED]
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים אסטריקס כמו שאמרו פה ממולץ החום והוא הוציא עכשיו דיסק חדש שדיי אהבתיוהנה עוד כמהgouryella-ligaya__green_court_remix-TrueMp3s.mp3Green Court feat Lina Rafn - Silent Heart.mp3Kristine W - Save My Soul (Gabriel And Dresden Mix).mp3Laava - Wherever You Are (Pulsedriver Remix).mp3Mikka Leinonen - Flash (Alt+F4 remix).mp3Nu Nrg - ButterflyRank 1 - Symsonic (Dumonde Remix).mp3warp brothers - Blast the Speakers.mp301_sensation_-_the_anthem_2004_(the_rush_original_edit)-hb.mp301_titus-endless_dreams__original_mix-mtc.mp301-envio_-_love_poison-etlmp3.mp301-human_evolution-project_magneta__one_giant_leap_for_mankind_mix-promo_vinyl-pow.mp301-tiesto_feat_kirsty_hawkshaw-just_be__antillas_club_mix-tgx.mp3
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים 4 strings - all around the worldian van dahl - i can't let you goyahel - אני חולת נפשsash - staysash - ganbarehsummer night citylasgo
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים "אני חולת נפש" מבוצע ע"י אורן ברקן העילג (ילד שהתחיל לפני שבוע לעבוד עם Reason 2.5 יפיק קטע שנשמע יותר טוב), עד כמה שידוע לי... יאהל עדיין היה פרח בי"ס יסודי באותה תקופה. ;Dתפסיקו להציע פה אלקטרונית זולה בבקשה, זה מתחיל להיות ממש רע, סאש מוגדרים כהרכב טראנס?... לאסגו?!...
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים 01.Oforia - Rolling Stoned02.Astrix - Solaris03.Space Cat - Metalizer04.Delirious - Analog Booster05.Alien Project - DJ Where Are You (Beat Hackers Mix)06.Panick - Freud It Out07.Melicia - Gripהשני ברשימה פה הוא הכי טובתוריד את כל הסט של טייסטו LOVE COMES AGAINואת הסט של ארמין בן ביורן מאיביזהתוספת:DJ Tiesto - Just BeIan Van Dahl - Lost & FoundDanceMax2004 CD1DanceMax2004 CD2יש לGMS דברים בסט!Yahel And Infected Mushroom - Live At Japantiesto - Live @ trance energy 2000Kamaya Painters - Endless Wave (Reversed Twister Remix)וזה קומץ מהטראנסים שיש ליבעיקרון הכל מחבר שלי שקיבל מחבר שלו שיש לו 70 גיגה של טראנסים70 גיגה!!זה בלתי יאמןהבן הזה משוגע! תשמיעו לו ל10 שניות כל טראנס שאתם מכירים הוא יגיד לכם איך קוראים לזה ושל מי זהולסיום-טום טום טום נותן בראש!
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים George_Acosta-Release_A_M_Edition-04-French_Kiss_DJ_Scot_Pro.mp301_sensation_-_the_anthem_2004_(the_rush_original_edit)-hb.mp301-envio_-_love_poison-etlmp3.mp301-jaron_inc-nothing_to_lose__original-snd.mp302-nickelson-yin__photon_project_mix-promo_vinyl-pow.mp3
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים yahel - אני חולת נפש :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כמה טיפשים אפשר להיות ובכל מקרה קבל כמה המצלות אומנם לא מה שביקשת אבל מה שאני אוהב... לא השקעתי פה בשיחרורים אבל אלה דברים איכותיים מהתקופה האחרונה Infected_Mushroom-Im_The_Supervisor-2004-FWYH אחלה דיסק 02-tiesto_in_concert__gelredome_arnhem-read_nfo-dab-10-29-2004-mim_int.mp3 01_Void_-_Tranceformer-zEn.mp3 Will Holland - Magicka (Original Mix).mp3 01-neon_lights-not_over_yet_dc10_dub_mix-usf.mp3 01-mikka_leinonen-flash__alt_f4_remix-mns.mp3 01-dido-sand_in_my_shoes__above_and_beyond_uv_mix-usf.mp3 a1-cirque_du_soleil-mer_noire__tiesto_remix-ute.mp3 Boss@nova - Stonecold (Afterburn remix).mp3 01-smith_and_pledger-believe_(original_mix)-tn.mp3 01-anthony_cartier-feels_like__gandm_project_remix-tsp.mp3 01-altplusf4-altplusf4-mip.mp3 יש פה מהכל לא בטוח שתמצא הכל אם אתה צריך משהו ספציפי דבר איתי בפרטי יש פה פרוגרסיב קלאב אפליפטינג וכל מני שונים גם קצת פסיי
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים Infected Mushroom - Deeply Disturbedshiva shidapu - spiritual healingהטראנסים היחידים שעוד איכשהוא מתקרבים למוזיקה...
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים טראנס הדרדסים!!! יש מלא די ג'יים אירופאיים, חפש ברשת טראקים שלהם. DJ DANA שמעתי משהו טוב, כל החברים שלי מאירופה ממליצים לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.