פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים בני , מה שמעניין אותי שהזיכרון של אח שלי , שהוא אינפיניון PC3200 256מגה , עושה 500MHZ על 11-3-3-2.5...ועל הצ'יפים שלו כתוב INFINEON(יענו צ'יפים של INFINEON , לא של WINBOND או SAMSUNG או מה שלא יהיה)
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים בעצם זו השיטה לדעת מה התדר העבודה הגבוה של המעבד במתח מסויים בו הוא יתייצב. (מבלי שיהיו גורמים אחרים שיכולים לגרום להבחנה לקוייה כמו באס גבוהה)בשביל 2420MHZ בארטון 2500+ רגיל יצטרך כ1.85V , תראה איך זה אצלך, זה תלוי בקירור גם..אחרי שתגיע למהירות תדר מעבד טובה ביחס למתח וטמפ' עבודה נורמאלים, תשלב עם מהירות באס גבוהה ומכפלה נמוכה יותר שלבסוף יניבו את אותו התדר בו היה יציב המעבד (כמובן בערך).סטינגר, גם אינפינאון טובים, אבל זה משחק של סוג צ'יפים וסדרה..
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים בני , מה שמעניין אותי שהזיכרון של אח שלי , שהוא אינפיניון PC3200 256מגה , עושה 500MHZ על 11-3-3-2.5... ועל הצ'יפים שלו כתוב INFINEON(יענו צ'יפים של INFINEON , לא של WINBOND או SAMSUNG או מה שלא יהיה) מה השאלה פה?
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים השאלה פה האם יש גם זיכרונות אינפינאון ידועים שיש להם צ'יפים של אינפינאון שמגיעים ככה רחוק...(והוא כבר ענה על זה...)
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים פסופר פיאיי.. על כמה מגה הבדיקה?עשיתי על מגה.. וקיבלתי 40 שניות... ואני כולה על 215 פסב.. (אין נעלת איג'יפי... גרררר!!!!!) לא יכול להתקדם...אני אמד64 3000+...
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים מחבר בעצם זו השיטה לדעת מה התדר העבודה הגבוה של המעבד במתח מסויים בו הוא יתייצב. (מבלי שיהיו גורמים אחרים שיכולים לגרום להבחנה לקוייה כמו באס גבוהה)בשביל 2420MHZ בארטון 2500+ רגיל יצטרך כ1.85V , תראה איך זה אצלך, זה תלוי בקירור גם..אחרי שתגיע למהירות תדר מעבד טובה ביחס למתח וטמפ' עבודה נורמאלים, תשלב עם מהירות באס גבוהה ומכפלה נמוכה יותר שלבסוף יניבו את אותו התדר בו היה יציב המעבד (כמובן בערך).סטינגר, גם אינפינאון טובים, אבל זה משחק של סוג צ'יפים וסדרה..אם דיברת אלי פה אז אני מבולבל אם תוכל לשאול אותי שאלות ספציפיות מה קורה שמה ומי מה מוטוב כרגע אחרי כמה דברים שניסיתי :על 10X230 המחשב נקע בביוס אם אני לא טועהכרגע אני רץ שוב על 9.5X250לפי בדיקות שגם נסיתי עם מכפלה של 10 שמקסימיום הגעתי ל240 באס והמחשב קפא הוא עשה 45 שניות בסופר פיהתוצאה הכי גבוהה שהייתה לי זה עם 9.5X250 של 44 שניותדרך הגב יש לי דבר כזה שקוראים לו cpu interface או שזה fsb interface הוא נמצא על desibaleאני ישאיר את זה על מבוטל?
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר אני בתסביךאני לא מביןראיתי את ה OC שלך וראיתי שאתה על מכפלה של 8אז מה הקטע פה? להגיע כמה שיותר לבאס גבוה?או מה?אני כבר הסתבכתיכי אם אני על מכפלה של 8 אני מגיע לבאס של 260 כמעט
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים בני , ניסיתי לעשות אוברקלוק לזיכרונות בעזרת יחסים , שמתי את המעבד על 200FSB ואת הזיכרונות על 125אחוז מהFSB שזה 250 יענו 500 , והמחשב לא עלה , גם לא ב240... , בעיה בלוח אם בזיכרון?
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר עכשיו אני חושב שהבנתי למה הבאנצים שלי נמוכיםאני בטוח שכל זה קשור שאני רץ עם HD של 9.47 GB משהו מאוד ישןואין לי בתוכו מקום אלא 250 מגה פנויאי בטוח שעם HD טוב אני יקבל תוצאות יפותוניסיתי להחליף ביוס החלפתי לD23-3D.zip והגעתי מקסימום לבאס 220 ואת המכפלה יכולתי לשים על 10והגעיתי לבאס נמוך יותר וגם התוצאות היו נמוכות יותר מה שאומר שמשהו במחשב מוריד לי תתוצאות
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים כבר הבנתי שהD23 3D-FIRE "מגיב" טוב יותר על הלוחות NF7 עם הסלוטים השחורים..שלומו, תפנה מקום, בדיקות דורשות את זה..סטינגר, אתה שם על 125% וממשיך לעלות באס בווינדוס עם התוכנה 8rdacore
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים 1. סטינגר - פתח תרד משלך.... אתה גונב לבן אדם את התרד...2. שלומי - על מנת להגיע לאוברקלוק טוב - צריך לבודד את כל הגורמים.למצוא את המקסימום של הזיכרון, של הלוח, ושל המעבד, ולאחר מכן לנסות לשלב ביניהם.כל פעם "תחליש" את שני האחרים, ותגביר אחד מהנ"ל, בכדי לראות לאן הוא מגיע(את זה תעשה ע"י שינוי מכפלה ומחלק, והכל דרך התוכנה בווינדווס, אחרת לא תצליח לעשות פוסט בבאס גבוה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.