פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים בגלריית המודינג ישנו פרוייקט שנקרא "ה-HTPC של רן" ובתיאור שלו מתוארת בעייה כמו שאני נתקלתי בה.הפיתרון שמוצע שם הוא "אדמה משותפת לכל המכשירים".האם הכוונה להארקה משותפת למחשב ולטלוויזיה?איך עושים את זה?
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים נסה לנתק כל מה שמחובר שקע של הכבלים (טלויזיה/ממיר דיגטלי/רדיו) ותראה אם זה נפסק
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים לי יש זימזום ברמקולים כשהם מחוברים למחשב, בלי קשר לשום דבר..כשאני מחבר אוזניות לחיבור מאחורה של המחשב, אין בהן זימזום.כשמחברים אוזניות לרמקולים, יש זמזום.. בעעע.מישהו מכיר?
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים כן קוראים לזה ר מ ק ו ל י ם ס ו ג ב'........נתקלתי בים של כאלה שבניתי מגברון לאוזניות שלי(אל תתחילו להציף בשאלות,ננסה לתת תמונה...)
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים מחבר עצם החיבור של הטלוויזיה לכרטיס מסך גורם לזימזום. זימזום גם ברמקולים של הטלוויזיה וגם לכל רמקול שאני מחבר למחשב.זה מחשב חדש (יחסית...) בניתי אותו לפני שנה ומאז כבר החלפתי ספק וכרטיס מסך.אותה בעיה הייתה לי עם המחשב הישן שלי, אבל פשוט הנחתי שהחלקים שם ישנים ומיושנים ולכן לא באיכות טובה מספיק.הטלוויזיה שלי טובה מאד (SONY), אף מכשיר אחר לא גורם לזימזום (לא וידאו, DVD, LASER DISK, ממיר דיגיטלי, פלייסטישן למיניהם וכו')ההארקה המשותפת פשוט נשמעת לי מעניינת, ורציתי לדעת למה הכוונה.
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים נסה לנתק כל מה שמחובר שקע של הכבלים (טלויזיה/ממיר דיגטלי/רדיו) ותראה אם זה נפסק
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים הייתה לי אותה בעייה בדיוק, היא נובעת מהממיר של הכבלים/יס.. אין להם הארקה והם יוצרים את הזימזום, (לפחות אצלי) פטרתי את זה ע""י הערקת הממיר.
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים גם לי הייתה הבעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון.פשוט במקום לקנות כבלים ב50 שקל לכבל קניתי כבל בסך 100 שקל לכבל והבעיה נפטרה...בהתחלה לא ראיתי שיש כבלים איכותיים יותר ואיכותיים פחות.כנראה שהבידוד אחר או משהו כזה..
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר ניסיתי כבל ב-90 שקל וניסיתי ב-150 שקל. ניסיתי קצר וניסיתי ארוך. הזימזום עדיין שם.ניתוק ממיר הכבלים לא עוזר...
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים לי יש זימזום ברמקולים כשהם מחוברים למחשב, בלי קשר לשום דבר..לדעתי אתה מדבר על הזמזום של רמקולים כשהם מחוברים לשקע באופן כלליוזה בגלל השנאי שבתוכם...
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר אז ככה:הזמזום בוקע מהרמקולים של הטלוויזיה בעת חיבור כבל S-VIDEO מהמחשב לכניסה בטלוויזיה.שימו לב ששום דבר לא מחובר לכניסות האודיו של הטלוויה!!!אף מכשיר אחר לא גורם לזימזום הזה, רק המחשב.ניסיתי מחשב אחר וגם הוא גורם לזימזים רק מעצם חיבורו לטלוויזיה.כשמנתקים את המחשב מהחשמל, הזימזום פוסק אבל לא כאשר המחשב רק כבוי ולא מנותק מהחשמל.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים לפי מה שאתה מתאר אני בטוח ב-10000000% שאם תנתק את הטלויזיה (או מכשיר אחר המחובר אליה) מהשקע של הכבלים הבעיה תפטריש מצב אולי שיש לך כרטיס טלויזיה במחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.