עבור לתוכן

האם לחכות ל-6800LE

Featured Replies

פורסם

אחי אם אתה מחכה אתה ממש פראייר הם התחייבו לשבועיים שייספקו ולא שייתנו לך תחליף זמני כמו 6800 כלשהוא!

אל תחכה חודש

פורסם
  • מחבר

אחי אם אתה מחכה אתה ממש פראייר הם התחייבו לשבועיים שייספקו ולא שייתנו לך תחליף זמני כמו 6800 כלשהוא!

אל תחכה חודש

או שאני.......אעשה מה בדיוק?!? אשרוף להם ת'חנות?!? אין לי ברירה אלא לחכות!!! תחליף זמני!!! שמעת פעם על חברה שנותנת תחליפים זמניים?!? זה לא מוסך, שנותן לך רכב חלופי...

פורסם

אז זהו שכן שמעתי על חברה כזאת

קוראים לה נועה מחשבים!

לחבר שלי הם נתנו גם כרטיס מסך וגם זכרונות חלופיים

תדרוש ותקבל

פורסם

לי קרה משהו דומה עם זיגזג (שדווקא שמעתי עליהם תגובות טובות) קבלתי הצעה למחשב עם 6800le אבל שחרי שבוע כשבאתי לעשות את ההזמנה אז הם אמרו לי שכבר אין להם אותו והם יתנו לי 6600gt באותו מחיר למרות שהוא קצת יותר יקר .. זה היה ביום ראשון שעבר  (ה21 לחודש) אחרי כמה ימים הם התקשרו אלי ואמרו לי שהכל מוכן חוץ מהכרטיס מסך שאמור להגיע ב1 לדצמבר והיום הם שוב התקשרו ושוב בילבלו בשכל שיש בעיה עם היבואן וזה יהיה כנראה ב5 לחודש...  התווכחתי איתם ובסוף ביקשתי התחיבות על תאריך מסויים אבל הם לא היו מוכנים להתחייב....  אם עד ה5 זה לא מגיע אני מתכוון לבטל את ההזמנה .. וניראה מה יהיה להם אז להגיד...  

פורסם

בדקת בחנויות אחרות האם יש 6800LE במלאי?

פורסם

אל תחכה חודש

או שאני.......אעשה מה בדיוק?!? אשרוף להם ת'חנות?!? אין לי ברירה אלא לחכות!!! תחליף זמני!!! שמעת פעם על חברה שנותנת תחליפים זמניים?!? זה לא מוסך, שנותן לך רכב חלופי...

דבר ראשון מה רע בלשרוף את החנו?!..דבר שניכן הרבה חברות מבאים חלקים חילופים לחבר שלי הביאו מעבד חילופי בגלל שהיתה שביתה בנמל.. ;)

פורסם

טוב, אז ככה - הם טוענים שיש בעיות עם היבואן, שכן אין עדיין יבוא סדיר של כרטיסי POINT OF VIEW....אני מניח שאני אצטרך לחכות איזה חודש, אבל במחיר הזה (1400 ש"ח) לא כל כך איכפת לי...מעניין מה יקרה אם הכרטיס יתקלקל ואצטרך לשלוח אותו ליבואן להחלפה - אני בטח אצטרך לחכות שנים....

מעניין מאד לשמוע את זה .

אז ככה , חברת DATA-JCE היא היבואן של חברת POINT OF VIEW בישראל , יבוא רשמי לגמרי .

נקודתית חל עיקוב של אספקת הכרטיס למדינת ישראל .

עד יום שני הבא ה 06.12.04 ללא ספק כבר הכרטיסים יהיו בחנויות המובחרות (ואתם יכולים לצטט אותי בנושא) .

הכרטיס כבר נמצא בתנועה לעבר מדינתינו הקטנה .

קשה מאד להאמין שדברים כמו שנכתבו פה יאמרו על DATA-JCE שכן היא אחת החברות הגדולות בתחום .

ואין צורך לפרט כמה נציגויות אנחנו מטפלים .

המשך ערב נעים לכולם .

פורסם
  • מחבר

אני בהחלט מתכוון לצטט אותך בפעם הבאה שאדבר עם פנדה (כנראה ב-6.12). הדברים שנאמרו לא היו כנגד היבואן, אלא כנגד השירות העלוב, בלשון המעטה, של פנדה.

פורסם

אין שום בעיה .

אני רק יכול להמליץ לך על עוד משהו .

לפני הצעקות

נסה בדרכי נעם .

בצורה תרבותית הרבה יותר קל לפתור דברים .

וגם את זה אתה יכול לצטט אותי .

בכל מקרה תתחדש

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו ניסיתי בדרכי נועם, סתם השתעשעתי ברעיון לנסות גישה שונה... ;D

פורסם

אתה יודע הרי שגם הם (כמוני וכמוך) קוראים בפורום .

אני לא חושב שהדיון הזה הועיל לך ממש .

אני הייתי קצת שומר יותר על רמת דיון נאותה .

אבל עדיין , מאחל לך תתחדש ותהנה עם הכרטיס לכשיגיע .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים