עבור לתוכן

האם לחכות ל-6800LE

Featured Replies

פורסם

הזמנתי בפנדה 6800LE של POINT OF VIEW לפני כשבועיים וחצי ב-1400 שקל (המחיר עלה בינתיים לכ-1800 ש"ח). היום התקשרו אליי והודיעו שהכרטיס יגיע רק עוד כחודש. האם כדאי לחכות או להיכנע ולקחת משהו אחר?

פורסם

אם נותנים לך אותו ב1400 שווה לחכות ואם ב1800 אז לא שווה ...

פורסם

1800 שקל תקנה כבר 6800NU וזהו.

פורסם
  • מחבר

ברור ב-1400, אחרת לא הייתה בעייה...

פורסם

עשו לך תרגיל מסריח כמו תמיד.

פרסמ נמוך כדי שתזמין - לא התייאשת עד היום אז אמרו לך שרק עוד חודש זה יגיע כדי שתתיאש סופית וידחפו לך איזה אלסה מסריח.

קח 6600GT בממשק AGP יותר טוב מהכל

ותעשה לעצמך טובה ותלמד מה שלמדו עשרות לפניך פשוט לא להזמין שם.

יש את כל הכרטיסים זמינים בחנויות אחרות.

טוב כרטיס אחד במחשב מ3 באתר של פנדה

פורסם

תחכה כי עם הLE עוד איזה שנתיים \שנה תוכל אולי לפתוח צינורות ...

פורסם

יש לך את ההזמנה עם התחייבות שלהם לתאריך?

אם כן תאיים בתביעה משפטית ותראה איך הם מוצאים פתאום כרטיס

פורסם
  • מחבר

ההתחייבות שלהם היא ל-14 יום, השאלה היא אם כדאי לשבור ת'ראש. בכל מקרה 6600GT אני לא אקח כי זה פשוט כרטיס עם פפוטנציאל יותר נמוך באותו מחיר.

פורסם

תגיד להם שאתה בשום פנים ואופן לא מוכן לקחת כרטיס אחר, אתה חייב את הכרטיס לעסק שלך והעובדה שהם לא מספקים אותו גורמת לך נזק כספי, תגיד להם שאתה לא מוכן לשלם עוד כסף בשביל כרטיס פחות טוב בגלל הטעויות שלהם וההספקה האיטית שלהם שלא עומדת בתנאי העסקה, אם אין להם כרטיס אחר אז שיביאו לך 6800 רגיל באותו מחיר.

פורסם

בדיוק!!!!!!

פנדה השרמXXXת האלה פשוט משחקים איתך תחכה קצת...

14 יום לא יהרגו אף אחד ואז יהיה לך 6800LE עם פריצות באלאגאנים שאוכל לגמרי את ה6600!

וכמו שאמרו לך באסרטיביות מוחלטת תודיע להם שאתה לא יורד רמה שילמת על משהוא עם המספר 6800 כלול בו אז זה מה שאתה מצפה לקבל!

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על התגובות - נתקשר ונראה...עידכונים בהמשך.... ;)

פורסם
  • מחבר

טוב, אז ככה - הם טוענים שיש בעיות עם היבואן, שכן אין עדיין יבוא סדיר של כרטיסי POINT OF VIEW....אני מניח שאני אצטרך לחכות איזה חודש, אבל במחיר הזה (1400 ש"ח) לא כל כך איכפת לי...מעניין מה יקרה אם הכרטיס יתקלקל ואצטרך לשלוח אותו ליבואן להחלפה - אני בטח אצטרך לחכות שנים....

פורסם

בעוד חודש...

זה הרבה זמן מה שעד אז יכול להיות מצב שהכרטיסים יוזלו ואז תיהיה מופסד

תגיד יש לך מניות אצלם בחונות או מה מה רק הם מוכרים כרטיסי מסך \צריך לעשות בדיקה אצל הרבה חנויות ולראות מה הכי טוב

זאת דעתי אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם הכרטיס החדש כשיגיע אליך

פורסם
  • מחבר

מבחינת קירבה למקום המגורים שלי, זה הכי נוח....וכן, עשיתי בירור בחנויות נוספות - זה ממש לא משנה כי יש רק יבואן אחד של POINT OF VIEW בארצינו הקטנטונת, ככה שאם מה שהם אומרים נכון (סימן שאלה ג-ד-ו-ל) הבעיה תהיה בכל החנויות שמשווקות את הכרטיס.

פורסם

אממ שדוד את החנות ותשאיר פתק "האיתם צריכים להביא בזמן" הם ילמדו לקח בטוח.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים