עבור לתוכן

sennheiser hd580

Featured Replies

פורסם

ההודעה הראשונה שלי,

הייתי רוצה לדעת בבקשה מהיכן אני משיג את הדגם הנ"ל בארץ במחיר הוגן..

המחיר היחיד שמצאתי זה 1850 ש"ח

וזה המון לעומת 170$

פורסם

welcome to israel

ידוע על הבעיה הזו.. מחירים בארץ בדר"כ מופקרים מכל מני סיבות...

אתה יכול להזמין אותם מארה"ב דרך שרות MUSTOP או EZBUYUS ואז המחיר יהיה זול יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, ניסיתי להזמין דרך אמזון אבל הם לא עושים משלוחים לארץ.

יש לך נסיון עם האתרים שהמלצת לי עליהם?

פורסם

כן, אני הזמנתי מ CIRCUT CITY (דרך AMAZON) את ה RIO CARBON, והשתמשתי בשירות של MUSTOP, תוך שבועיים מיום ההזמנה קיבלתי את המוצר.

חבר שלי השתמש בשירות של EZBUYUS וגם לו לא היו בעיות והוא קיבל מוצר תוך שבוע וחצי.

לגבי המחיר, אתה צריך להשתמש במחשבון שלהם כדי לראות כמה אתה צריך להוסיף על כל הדברים הנלווים (מכס, טיסה, עמלה)...

פורסם
  • מחבר

מצאתי מקום בחיפה שאפשר להשיג את האוזניות הנ"ל ב1400ש"ח שזה עוד יחסית סביר למחירים בארץ.

פורסם

זה עדיין יוצא 330 דולר...

ואם איזו הגברה אתה הולך להשתמש על ה580?

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי שום הגברה

אני הולך לחבר את זה למחשב עם audigy 2 zs

בהמשך נראה, לפי מה שקראתי אנשים הסתדרו עם זה מצויין

פורסם

580 בלי הגברה?!

ממש לא כדי.. לך על איזה גראדו טובות אם אתה רוצה אוזניות פתוחות או על audio-technica a900 אם אתה רוצה אוזניות סגורות

פורסם
  • מחבר

ההגברה תבוא בהמשך, זה לא כאילו שהאוזניות לא יהיו תקפות גם עוד 10 שנים...

בכל מקרה הגראדו מכוערות (אין מה לעשות) וקראתי שהם לא נוחות בחודשים הראשונים...

אבל תודה על האזהרה

פורסם

מה אכפת לך שהם מכוערות?

יש מצב שהגרדו יהיו יותר איכותיות מאשר ה580.

אני שמעתי רק את הדגם הבסיסי שלהם (הSR80 שעולה 100 דולר) והוא פשוט נהדר, יכול להוות תחרות לא קטנה ל580 ולA900 של טכניקה.

אני ממליץ לך בחום לשמוע את ה225 לפניי שאתה קונה את ה580

גם כן זה חשוב באיזה מגבר אתה הולך להשתמש מתי שיהיה לך מגבר. כי יש מצב שאוזניות אחרות יהיו עדיפות לך.. קיצר ההמלצה שלי זה שתלך ותשמע כמה שיותר אוזניות לפניי שאת מחליט מה לקנות. את ה580 יש בארץ וגם דיי הרבה גרדו יש בארץ.

את הטכניקה A900 יותר קשה למצוא אבל לי אישית יש אותם ואני יכול להגיד לך שיש להם סאונד דיי שונה מאשר של ה580. יש מצב שתעדיף את ה580 ויש מצב שתעדיף את הA900. אני שמעתי את שניהם אחד אחרי השני ואני העדפתי את הA900 שלי. כל אחד והטעם שלו

פורסם
  • מחבר

אתה צודק במאה אחוז, אני צריך לשמוע לפני שאני קונה משהו.. אבל אני כבר כל-כך להוט..

אני יודע שהגראדו 125 מהוות תחרות לסנהייזר 580 אבל רק בגלל שבזמנו הם עלו חצי מהמחיר של סנהייזר והיו נשמעות כמעט אותו הדבר..

היום הגראדו 125 עולות בסביבות 1000שח והסנהייזר בסביבות 1400שח

אבל זה הכל מכתבות שקראתי. יש לך מושג איפה אני יכול לבדוק אוזניות באיזור תל-אביב?

הייתי מעוניין לנסות את שניהם ביחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים