עבור לתוכן

עזרה בהפעלת עכבר בצורה נורמאלית .. !

ד 671 הצבעות

1. 1. ד

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מצטער שזה סקר ולא נושא חדש פשוט לא הצלחתי להגיע לכפתור של "נושא חדש", אלה לסקר..

יש לי בעיה עם העכבר (MX700) , רציתי לראות סרט אז הפעלתי את MV2PLAYER , העלתי את הסרט שמתי כתוביות והמחשב קצת נתקע..

עשיתי ריסטרט , ומאותו רגע אם אי אפשר לעבוד עם העכבר ! לא משנה לאיפה אני לוקח אותו , הוא תמיד חוזר לפינה השמאלית למטה (START) של ה WIN. כאילו יש שם איזה מגנט לעכבר..

ואי אפשר לעשות כלום ככה , בקושי הצלחתי לכתוב פה עכשיו (וגם הייתי צריך לנחש איזה מספר BOARD זה עד שהגעתי ל 16.. כי לא יכולתי ללחוץ על תמיכה טכנית !).

הוצאתי מהחשמל והחזרתי , כנ"ל USB , התקנתי דרייברים הכי חדשים לעכבר שהורדתי לפני כמה זמן והיו לי על המחשב.

אין ספור ריסטרטים , וכבר אין לי מושג מה לעשות , וזה משגע תשכל !

בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי.

תודה.

ואני מקווה שאני יצליח איכשהוא להגיע לנושא שלי אחרי זה בשביל לראות תגובות..

פורסם

בדוק וירוסים, תחליף בטריות, תתקין את הדריברים שוב

פורסם
  • מחבר

אין לי מה להתקין דרייברים עוד פעם כי זה לא ישנה שום דבר , בטריות אני לא בדיוק יכול להחליף כי זה עכבר אלחוטי עם מטען אז.. אין ממש בטריות.

ווירוסים אני אבדוק עכשיו.

מסתבר שהבעיה היא רק ב MX700 , מכיוון שכרגע חיברתי עוד עכבר ישן (SERIAL) וה MX700 מחובר ב USB , שניהם עובדים לי בו-זמנית.

כשאני משתמש עם העכבר הישן (SERIAL) הכל טוב ורגיל , ומהרגע שאני שם את היד על MX700 הכל חוזר ואי אפשר לזוז נורמאלי עם העכבר.

פורסם

תתקין את ה MX על מחשב של חבר שלך וכך תוכל לבודד האם זוהי בעיית חומרה של העכבר עצמו, או בעיית תוכנה בהגדרות במחשבך האישי

בהצלחה (:

נ.ב לעכברים מדגם זה יש 3 עד 5 שנות אחריות אז במידה והבעיה היא חומרתית אל תתביש לפנות ליבואן, עד כמה שזכור לי שכלנית היו היבואנים הם אפשרו במקרה תקלה אופציית שידרוג בתוספת תשלום (אולי תוכל בהזדמנות הזאת לשדרג ל MX 1000)

פורסם
  • מחבר

תודה. אני יעשה גם את זה.

ניסיתי עכשיו גם לחבר את ה MX עם ה CONNECTOR הזה שקיבלתי עם העכבר כדי שתיהיה לי אפשרות ל USB ול PS מעל ה USB , הירוק , שחכתי איך קוראים לו. (אם אני לא טועה אז PS).

בכל מקרה , גם לא עזר , אותה תופעה , כאשר עם העכבר SERIAL הישן אני יכול לעבוד רגיל (גם כששניהם מחוברים ביחד , פשוט אני לא נוגע ב MX).

*דרך אגב עם אחריות אין לי בעיה כי כבר החלפתי מטען פעם אחת , שהמגעים לא היו שם טובים , ולא עשו לי שום בעיות.

** שאלה קצת מפגרת , טוב ממש מפגרת , אבל אף פעם לא מזיק לשאול. ;D  - מכירים את הדבר הזה במצתים שמחשמל , זה שמדליק את הניצוץ. אז לחבר שלי בדיוק היה אחד כזה ביד והוא "חישמל" (כי זה מאוד חלש ..) אותי כשהיד שלי היתה מונחת על העכבר (MX700) , אין מצב שזה קשור נכון ?!

כי זה היה בדיוק כשעשיתי ריסטרט מה MV2PLAYER..

פורסם

כולה 12V. אבל לך תדע.

תוודא ע"י בדיקה של העכבר במחשב אחר כמו שאמרו לך.

פורסם

יש לי הצעה, אולי כדאי שתמחק את ה-mv2 palyer?

אולי הוא זה שגורם גם עכשיו לבעיה?

תנסה, לא יקרה כלום....

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי כל מה שאמרתם - לא עבד.

הלכתי לעתיד מחשבים (מסתבר שזה גם באג אחרי חיפוש בכל הגרנד קניון של החנות !!) אז הם סתם חיברו את העכבר למחשב , הכל היה טוב. יצאתי אידיוט. חזרתי הביתה , הכל עובד כמו שצריך.

לכו תבינו..

(סורי על ההקפצה פשוט לא רציתי לפתוח חדש).

פורסם

:lol:

העיקר נגמר בטוב (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים