עבור לתוכן

ממש רגע לפני קניית המחשב, נכנסתי לבלבול קטן על המעבד החדש.עזרה בבקשה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1. אמרת שיש לך כבר 9600 אז למה עוד אחד??. לא עדיף לקחת משהו יותר טוב יותר חזק??? זה כמו לקנות כל פעם  מזדה 323

2. הביצעיים מעולים הוא כרטיס ממש חזק וגם לגיימר וגם לרגיל וזה הבחירה הכי נכונה לסכום הזה

ובקשר למה יותר טוב אז תמצית יש לו זיכרון יותר טוב תמיכה בהתקנים חדשים לא כמו בשלך  והוא גם כרטיס דור חדש

עכשיו לזה שאתה לא אוהב את NVIDIA זה לא אומר שאין להם דברים טובים ובעצם מה שאתה אומר זה שאתה מוכן לקנות כרטיס מסך חלש רק לא לקנות משהו טוב מחברה אחרת?

3. ועוד דבר אחד עם אתה קונה מחשב חדש לא חבל כבר לקנות מחשב עם גם הדברים החדשים יותר (PCIE) וגם אופציות שדרוג מאשר שתקנה הכל חדש אבל לוח אם עם AGP שגם ככה הולך להעלם עוד כמה זמן  וגם שדרוג חלקי

1. שמרוצים ממשהו לוקחים עוד אחד, לא?

בקשר ל -מזדה 323 - הית לנו אחת, הושבתה בתאונה, וקנינו עוד אחת חדשה. איך ידעת? :lol:

(לי יש טויוטה קורולה,אז לא משנה לי).

2. פשוט אני מכיר יותר ועובד יותר עם כרטיסים של רדאון (גם לחברים).

3. בקשר למחשב- אני לא פריק של חומרה. אני מתכוון להשאיר את המחשב הזה לפחות שנתיים אצלי. מקסימום להוסיף זיכרון לא יותר.

המחשב שאני יקנה יחליף מחשב שני שלי- פנטיום 3 , 866 עם VOODOO3, שאצלי כבר 3 שנים,ואגב אני עדיין מרוצה ממנו.(לאינטרנט וכל מיני שטויות) (השני,החזק-זה לעבודה שלי-עריכה).

אם אני יקנה לוח על PCIE,זה יהיה הוצאה יותר גדולה עבורי (רק אסוס).

במידה ואני יילך על זה-

אתה ממליץ לי על שילוב של ה6600 שאמרת, ולוח -

א. Asus P5GD1  שעולה 700

ב. Asus P5GD2 - שעולה 970

ג. Asus P5GDC- Deluxe  - שעולה 1080.

מה מביניהם ממומלץ?

וגם בשילוב עם הכרטיס שהזכרת?

אלף תודות לך ...

• תגובות 40
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר ללוחות לפי מה שאני זוכר הP5GD2 תומך רק בDDR2 כך ש512 של DDR2 עולה גמו ג'יגה של DDR

ולדעתי הכי מומלץ זה הP5GDC גם שהוא תומך בDDR2 וגם ב1 (לפי מה שאני זוכר)

פורסם
  • מחבר

טוב לאט לאט אני מתחיל להתאפס ולהבין דברים, אשמח אם תכוון אותי ותגיד לי אם אני צודק:

1. קראתי קצת על הכרטיס שהצעת לי, מקריאה ברשת הבנתי שהביצועים שלו כמו של 9800XT, שעולה יקר יותר.

2. ה 6600 מצוי (אצלנו), רק ב PCI E ?

כמו זה- (מצאתי רק אחד)

לחץ כאן

3. הדגם ה GT זה בעצם הדגם החזק, (שמו שלרדאון יש XT) ?

4. בשילוב עם לוח P5GDC , ייתן לי מחשב מעולה?

5. החיבור של ה PCI E זה בעצם החיבור הקטן והקצר ? אז למה בכרטיס יש חיבור כזה, וגם עוד חיבור שנראה כמו AGP ?

שוב, תודה לך... :)

פורסם

1 - לא ממש, הביצועים שלו נעים בין 9600xt לבין 9800, תלוי איפה

2 - ה6600 לא הולך לצאת לAGP

3 - כן, GT זה הדגם החזק

4 - לדעתי עדיף P5GD1, התמיכה העתידית בDDR2 שהP5GDC מציע מיותרת, ולא צריך להשקיע בה כסף.

5 - החיבור הקטן והצר זה PCI-Ex1. הכרטיס הגרפי מתחבר בx16, אז הוא צריך יותר חיבורים, והוא מתחבר לחריץ הארוך שקרוב למעבד (מבחינת מיקום, כמו הAGP)

פורסם

טוב החיבור PCIE זה הצר ארוך הזה בד"כ שחור

הGT זה לא הכי חזק יש את הULTRA אבל ל6600 לא נראה לי יש ULTRA אז הGT הכי חזק

השילוב יתן מחשב חזק אני משער אבל בתנאי שיש חלקים אחרים חזקים

יש בארץ גם 6600GT לAGP

הכרטיס אמרו להיות באותו חוזק כמו 9800XT עם לא יותר חזק גם בגלל שהוא תומך בדברים חדשים וגם דור חדש

לשאלה הזאת

אז למה בכרטיס יש חיבור כזה, וגם עוד חיבור שנראה כמו AGP ?
לא הבנתי עם תוכל לנסח מחדש
פורסם
  • מחבר

מה שלא הבנת- טוב כבר הסבירו לי אז הבנתי אני... פשוט חשבתי ב PCI E זה החיבור הקטן, וראיתי חיבור שחור גדול שדומה ל AGP אז חשבתי שזה גם וגם... :-\

נכון, ה P5GD1 הוא כרטיס מעולה...

בP5GDC יש יותר פונקציות ואופציות, השאלה אם הם שוות עוד 300 שקל...

לחץ כאן

מה דעתך?

פורסם

החיבור הקטן זה גם PCIE רק במהירות X1 הוא משמש לכרטיסי רשת ועוד משהו נדמה לי

החיבור לכרטיסי מסך הוא X16

פורסם
  • מחבר

OK, שנינו הבנתו אחד את השני, סבבה ;)

מה לגבי מה שרשמתי למעלה...?

תודה

פורסם

ממה שראיתי עיקר ההבדל הוא באודיו, בFirewire ובבאנדל. אני לא חושב שההבדלים שווים 300 שקל

פורסם
  • מחבר

כרטיס FIREWIRE כבר יש לי.

תוכל להסביר לי מה ההבדל באודיו ?

מה זה באנדל?

ראיתי גם שיש משהו שקשור לקירור אך לא ממש הבנתי.

אשמח אם תעזור לי בהחלטה סופית לגבי הלוח :)

פורסם

עם אני לא טועה אז ההבדל באודיו הוא שליקר יש 8 ערוצים(7.1) ולזול יש 6 ערוצים(5.1)

פורסם

ההבדל באודיו זה המפענח היותר טוב (שניהם 7.1), יציאה קואקסיאלית וגם אופטית (בניגוד לרק קואקסיאלית) וגם איזושהי תמיכה בדולבי (אני לא בטוח מה זה אומר, יכול להיות שיש מפענח מובנה)

באנדל זה מה שמגיע עם הלוח - כבלים, בראקטים וכול'

יש גם משהו של אסוס שנקרא Stack cool, שאמור לקרר את הלוח, אני לא יודע כמה זה אפקטיוי

לדעתי תיקח את הP5GD1 ותשקיע את ההפרש בכרטיס מסך, את ההבדל בכרטיס מסך אתה תראה בעיניים

פורסם
  • מחבר

הבנתי... תודה.

אז אם נסכם את מה שנאמר-

רציתי לקנות לוח p5p800 delux עם כרטיס 9600XT.

מחיר הלוח- 680

מחיר הכ.מסך-1100.

עכשיו אני מניח שאני יקח משהו יותר טוב במחיר דומה-

לוח P5GD1 עם כרטיס 6600GT, שהמחיר דומה מאוד למחיר הנ"ל, פשוט ביצועים וחדשנות יתרה. נחמד.

אני יבדוק, אולי בכל זאת אני יוסיף את ה 400 שקל לדגם השני של הלוח (למרות שזה יוצא הרבה באחוזים)...

לגבי הכרטיס מסך- האם יש כמה חברות כאן שמוכרות את ה 6600GT?

אם כן, איזה נחשבת הכי טובה וזולה?

מה עם אסוס במערכה הזו?

תודה :)

פורסם

אני יודע שי של אלברטון וליטק הליטק 1400 והשני 1200-1300 ואולי יש עוד חברה

הקירור של אלברטון נדמה לי יותר טוב

לASUS יש את הכרטיס אך לא נראה לי בארץ

פורסם

קשה להכניס את אסוס וזול במשפט אחד, זה פשוט לא הולך ביחד

יש הרבה חברות שמוכרות את ה6600GT, אין הרבה הבדל בין החברות השונות, לך על המחיר והאחריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים