עבור לתוכן

FX 5700LE האם זה שווה????

Featured Replies

פורסם

אז ככה לחבר שלי היתה איזשהי בעיה עם המחשב והוא לא הצליח להתקין ווינדוס XP והמחשב עשה ריסטרטים כל הזמן אז אמרו לו במעבדה שיש בעיה בכרטיס מסך (בזיכרונות) אז הוא צריך לקנות חדש... יש לו GEFORCE 3 TI שעבד אצלו באופן מפתיע בצורה מעולה!!! ועכשיו הוא חייב לקנות חדש אבל בתקציב נמוך של 500 שקל בערך... הציאו לו בחנות ההיא GEFORCE FX 5700LE של INNO3D כאשר באתר כתוב שהוא 128 BIT ויש לו CineFX 2 ן 128 מגה זיכרון... השאלה שלי האם הכרטיס שווה משהו והאם הוא יותר טוב מהג'יפורס 4 טיטניום? והאם העובדה שהוא LE אומרת שיש לו צינוריות סגורות שניתן לפתוח?

פורסם

הכרטיס הזה לא שווה קניה בכלל, כרטיס גרוע, ה- gf4ti יתן לך ביצועים די דומים למרות שהוא תומך רק ב- dx8.1.

תגיד לחבר שלך ישחסוך עוד קצת כסף או שישאר עם מה שיש לו עד שיהיה לו כסף לפחות על ל- 9600pro/xt

פורסם

כמובן ש9600XT יהיה עדיף ... אבל הוא עולה בערך פי 2

אני אישית הייתי לוקח דווקא את ה9550 Radeon שעולה איזה 150 שקל (150 שקל זה הרבה מאוד כשמדברים על כרטיס שעלה פחות מ400 שקל) פחות מה5700LE והביצועים שלו נופלים ממנו בד"כ רק באחוזים בודדים מאוד - והוא הרבה יותר מהיר בHalflife2

פורסם

לא רק שזה le יש מצב שזה 64 ביט ועוד של החברה הזאת?????

אל תקנה!!!!!!!!!

קנה 9550 או 5700 רגיל אפשר למצוא אותו ב650 ככה היום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הבנתי שהכרטיס לא משהו במילים עדינות אני אגיד לחבר שלי שעדיף 9550...

אבל יש לי עוד שאלה על הכרטיס: מה זה אומר גירסת LE? זה גירסה שיש בה צינורות סגורים?

והאם הכרטיס טוב יותר (חוץ מהתמיכה ב DX9) מהג'יפורס 3 טיטניום שהיה ממש טוב אצלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים