עבור לתוכן

האם ארטיפקטים יכולים לגרום נזק?

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי R9200 SE ועשיתי לו OC ל

300 ליבה

165 זיכרונות

עכשיו ב HL2 אין לי ארטיפקטים והמשחק עובד מצוין. לעומת זאת, ב CSS (קונטר סטרייק סורס) יש לי הרבה ארטיפקטים. האם הארטיפקטים יכולים לגרום נזק?

ואם כן, מה אפשר לעשות על מנת לשחק נורמאלי? (בלי OC זה עובד בערך על 10 FPS)

פורסם

אריקטפקטים מעידים על התחממות

פורסם

ארטיפקטים, הם כשלים ברינדור נכון של התמונה. יש סיבות רבות לגרימתם, כמו תכנות ASIC שגוי, או התחממות הכרטיס.

כיוון שהם פשוט כשלים בתכנות הם לא יכולים לגרום לנזק, זה כמו שתשאל אם תוצאה שגויה בפעולת חישוב של מחשבון יכולה לגרום לו נזק.

ה9200SE הוא לא קלוקר טוב, ארטיפקטים מתחילים אחרי המהרה דיי קלה של הכרטיס, אתה יכול לנסות לקרר אותו, אך זה לא יעזור לדעתי.

זה פשוט לא כרטיס למשחקים, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להוריד את ההגדרות, אני בספק אם אתה מקבל 10fps על medium, ואם כן הכרטיס לא אשם, זה מראה על בעיה בקופניגורציית המערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

אמ, ב CSS הגדרות בחירת מחדל עם OC (כמו שציינתי למעלה) יש לי כ 30 FPS ולפעמים אני מקבל דרופים ל 10 FPS :kopfpatsch:

וכן, אתה צודק, הוא חר* של קלוקר, זה הכי גבוה שהצלחתי להגיע ויש על הכרטיס 2 מאוררים של 8 סנטימטר (אחד מעליו ואחד מתחתיו)

בכל מקרה, זה לא יכול לגרום נזק?

פורסם

ארטיפקטים לא גורמים נזק, המצב שגורם להם יכול.

תוריד את ההגדרות, זה לא על המינימום, זה דיי רחוק ממנו אפילו.

פורסם

סתם שאלה בקשר לביצועים ... אתה מריץ את המשחק במצב DX8 או DX7?

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני אוריד תהגדרות

ואני משתמש ב DX 8.1

פורסם

ואם אתה מעביר לDX7 ... בכמה זה משפר לך את הביצועים?

פורסם

זה מעניין אותי ש9200SE לא מריץ את המשחקים הללו חלק , הFX5200 של אח שלי על הגדרות גבוהות(רק מודל דיטייל על מדיום) ו800X600 ו4XAA מריץ את זה חלק לגמרי(50-70FPS בלי דרופים) , ונראה מדהים...

אבל , כדי לשחק על 1024X768 צריך להוריד את הSHADER DETAIL לLOW... , אם לא מורידים לLOW אז זה פועל ב30-40FPS(וזה כבר מצב שאני ממש שונא לשחק בו...)

והכרטיס עם אוברקלוק דיי מכובד(310 לליבה ו500 לזיכרון , על הכרטיס יש סיילנסר :P)

פורסם
  • מחבר

זה מעניין אותי ש9200SE לא מריץ את המשחקים הללו חלק , הFX5200 של אח שלי על הגדרות גבוהות(רק מודל דיטייל על מדיום) ו800X600 ו4XAA מריץ את זה חלק לגמרי(50-70FPS בלי דרופים) , ונראה מדהים...

אבל , כדי לשחק על 1024X768 צריך להוריד את הSHADER DETAIL לLOW... , אם לא מורידים לLOW אז זה פועל ב30-40FPS(וזה כבר מצב שאני ממש שונא לשחק בו...)

...

אני גם מאמין שהכרטיס הוא 128 ביט, נכון?

ואם אתה מעביר לDX7 ... בכמה זה משפר לך את הביצועים?

יש גבול שאני מוכן להתפשר עליו, DX 7 זה כבר יותר מדי :s07:

פורסם

ה5200 מריץ את זה במצב DX8 לא חוכמה...

פורסם

גם ה9200 מריץ את זה ב-DX8

פורסם

9200=DX8.1

פורסם

יש הבדל כזה גדול בין DX8 ל DX8.1?

פורסם

וויזואלית לא ממש, במחינת ביצועים הDX8.1 דורש דיי הרבה יותר.

ה9000/9200/9100/8500 הם הכרטיסים היחידים מדור ה8.1 שמסוגלים להריץ אותו ב8.1, GF4 נזרק כמו הFX5600 לDX8....

כל הGF למעט ה6 נזרקים דור או שניים אחורה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים