פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים שלום לכולם. לפני כמה ימים התקנתי דריוורים לרדאון משהו בטא, ומשום מה קפץ לי פתאום המסך והוא נהיה ורוד, התקנתי בחזרה על הדרייברים האלה דרברים רשמיים לא בטא שבעבר השתמשתי בהם ללא בעיות. אך הבעיה חזרה. המסך שלי נהיה שוב ורוד! אתמול זה קרה אחרי כמה זמן נעלם היום לפני שעה ככה זה חזר. עשיתי ריסט לא עוזר כלום! אולי אני צריך למחוק לגמרה את כל הדריברים ולהתקין מחדש מ-0? ולא אחד על השני? יכול להיות שזה בכלל לא קשור להתקן של הדריברים זה פשוט צרוף מקריים עם הזמן שהתקנתי את הדרייברים בטא??? כי הבעיה באה ונעלמת ( כרגע היא לא נעלמת ) help
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים תבדוק את החיבור של המסך לכרטיס המסך. הרבה פעמים המגעים קצת רגישים וזה יוצר בילבול בצבעים של המסך
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר תבדוק את החיבור של המסך לכרטיס המסך. הרבה פעמים המגעים קצת רגישים וזה יוצר בילבול בצבעים של המסךאיך אני עושה את זה?צריך לפתוח תמחשב?
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים פשוט תבדוק את החיבור של הכרטיס מסך.הכבל שמתחבר לכרטיס מסך? תוודא שהוא לא רופף שם
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר המסך כולו וורוד או שרק בצד מסויים יש מן עיגול ורוד?הכל נהיה בגוונים של ורוד
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים אולי לאחרונה שמת ליד המסך דברים ממגנטים כגון שנאים , רמקולים , ארון חשמל וכד'.תנסה גם לעשות DEGAUSS למרות שאני לא כל כך בטוח אם זה יעזור.בכל אופן - תרחיק דברים מגנטיים מהמסך.
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים תנסה לנתק לגמרי את המסך מהחשמל לכמה שעות ולחבר אותו עוד פעם (אם אין לך DEGAUS)
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר מה זה Degus ?!ואני לא חושב שזה קשור למגנטויות או משהו כזה...הנה p.s של איך שאני רואהhttp://planet.nana.co.il/shugi2k3/kkk.jpg
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים LOLLLLLLLLLLLLL print screen ;D :lol: :lol: למה ניראה לך שנוכל ליראות את העיוותיי מסך שלך דרך הפרינט סקרין??
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים בתמונה שלך עשית PRINT SCREEN ?כי רואים את התמונה איך שהיא צריכה ליהיות.אני מכיר מחשבים ישנים מבצפר ששם גם המסך היה ורוד, מכה על המסך הייתה פותרת זמנית את הבעיה.אבל לתת מכות למסך באחריותך...לגמרי לא בטוח שיעבוד אצלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.